| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
remi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 15:03 Заглавие: philips car 400 дисплей |
|
|
| касетофона е от опел омега с централен дисплей мултифункционален.след отключване на касетофона с дъмп с код 0857 кода се въвежда и кас. тръгва обаче дисплея не работи.знам, че има процедура за смяна на параметрите на дисплея чрез клавишна комбинация защото сигурно този дъмп е от вектра.някои знае ли как става да накарам дисплея да проработи или направо да ми даде дъмп от омега.благодаря предварително.с дъмпа който го дават че е без код не тръгва- |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
saaemo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 15:13 Заглавие: Re: philips car 400 дисплей |
|
|
| remi написа: | | касетофона е от опел омега с централен дисплей мултифункционален.след отключване на касетофона с дъмп с код 0857 кода се въвежда и кас. тръгва обаче дисплея не работи.знам, че има процедура за смяна на параметрите на дисплея чрез клавишна комбинация защото сигурно този дъмп е от вектра.някои знае ли как става да накарам дисплея да проработи или направо да ми даде дъмп от омега.благодаря предварително.с дъмпа който го дават че е без код не тръгва- |
Опитаи това:
контакт и изключен апарат
натискаш и задържаш бутони 4 и 6(или 3 и 5) и включваш като продължаваш да ги държиш натиснати
на дисплея ще излезе DIGIT 10 и ако задържиш още DIGIT 8 ,отпускаш бутоните,изкл/включваш и се наслаждаваш и ако не става напиши кои модел е мк1 или мк2 и най-добре номерата на процесора _________________ Докато губиш нещо, не се знае какво печелиш
Поздрави Емо |
|
|
 |
remi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 15:16 Заглавие: |
|
|
| предполагам, че процедурата се прави след като вече е въведен кода и кас. си работи.ще пробвам варианти.четох за този начин в един руски форум.като дойдат клиентите с колата ще се боря.ще пиша за резултата |
|
|
 |
remi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 9:00 Заглавие: |
|
|
| След като се въведе кода и касетофона заработи без дисплей той се изключва.лед това се натискат заедно 4 и 6 докато на дисплея се изпише digit 10.изчаква се докато се промени на digit8. |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 22:54 Заглавие: |
|
|
Преди дисплеят работил ли е? Питам защото на повечето вектри и омеги дисплеите им издържат 5-6 години. Първо не светят няколко пиксела а след година напълно изгасват. И още нещо, като пуснеш касетофона подсветката на дисплея светва ли? _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
|