|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Тончо (не е Токмакчиев) Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 13:42 Заглавие: Какво означава гнездо EDIT на визеокамера..... |
|
|
| На видеокамерата ми /аналогова/ има гнездо EDIT, в инструкцията пише че при наличие на "контролерза редактиране", се извършва някакво си редактиране. Какво аджеба се редактира, какъв е този контролер ?? Въвежда ли се нещо ?? Не е ли това някакъв аналогов AV вход ?? Питам защото камерата ми има 4 инчов LCD дисплей и вграден говорител и не ми е необходимо видео и телевизор за да си гледам записаните филмчета - много е шик. Утопично си представям дали не може от някъкъв TV тунер /е не само тунера а МЧУИЗ и пр./ да се подаде AV сигнал и да се гледа телевизия. Теоретично би могло да се помисли, не е ли възможно ако камерата е в режим VCR и някъде в точка на формиран стандартен МЧ AV сигнал се прекъсне сигнала от видео/аудио/главите и се въведе AV сигнал разбира се ако всичко това не е в един чип. Е ако е смешен въпроса посмейте се, но представете си сте на почивка, няма телевизор, но имате този тунер и си гледате на камерата и телевизия. Разбирам всичко зависи от модела камера но все пак какво се ЕДИТВА ?? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2004 20:41 Заглавие: Относно едит вх/изх |
|
|
При по-старите модели на Панасоник, HITACHI и JVC с помоща на опционална клавиатура ( с вграден знаков генератор ) се въвежда допълнителен текст (субтитри) върху видеокадрите. Изводите на буксата са за синхросигнали (изходи) и видеовход.
Приятна почивка. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|