| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gofren Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 20:59 Заглавие: Има ли USB Remote Control Device |
|
|
демек катого ръгна в usb порта с дистанционно като от телевизор или де да знам какво да си контролирам winamp, BS player, Media player и така нататъка. не usb mouse а нещо с дистанционно, щото като съм на далече от монитора немога да скивам къде е мишката, за тва така...
ПС: !!! НЕ СТАВА ДУМА ЗА МИЖАВ BLUETOOTH ОТ ТЕЛЕФОН, А ЗА НЕЩО ДЕТО ГО РЪГАШ В USB ПОРТА И СЛУЖИ КАТО ПРИЕМНИК, КОНТРОЛИРАН ОТ НЕЩО СИЛНО НАПОДОБЯВАЩО ДИСТАНЦИОННОТО ВИ ЗА ТЕЛЕВИЗОРА ПИМЕРНО !!!
Последната промяна е направена от gofren на Пет Яну 27, 2006 2:09; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 21:47 Заглавие: |
|
|
Клавиатура  _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 22:42 Заглавие: Re: Има ли USB Remote Control Device |
|
|
| gofren написа: | | демек катого ръгна в usb порта с дистанционно като от телевизор или де да знам какво да си контролирам winamp, BS player, Media player и така нататъка. не usb mouse а нещо с дистанционно, щото като съм на далече от монитора немога да скивам къде е мишката, за тва така... |
az polzwah сониериксон к700 за целта,по късно и к750 с блутут ,лови до 10 метра |
|
|
 |
Nightmare Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 0:13 Заглавие: |
|
|
И аз съм с К700 и Bluetooth, става работата , но не показва на дисплея на телефона десктопа от PC-то, така че като си на далече от монитора, трябва да караш наизуст. До колкото знам новите GSM-и със симбиън могат да изкарват десктопа от PC на дисплея на GSM  |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 0:51 Заглавие: |
|
|
| Nightmare написа: | И аз съм с К700 и Bluetooth, става работата , но не показва на дисплея на телефона десктопа от PC-то, така че като си на далече от монитора, трябва да караш наизуст. До колкото знам новите GSM-и със симбиън могат да изкарват десктопа от PC на дисплея на GSM  |
и с к700 може ,но е малко сложно за изпълнение-ползва блутут мрежата за да точи интернет от компа,като преди това инсталираш в телефона една джава програма за дистанционно управление на всичко в компютъра през интернет.
ако си извън обхвата от 10 метра пак можеш да го управляваш но вече с интернет трафик от самия ГСМ. Е поне можеш да го управляваш дистанционно от цял свят  |
|
|
 |
gofren Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 1:55 Заглавие: |
|
|
| ne goворя за ГСМ а за наподобяващо дистанционно от TV |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 1:57 Заглавие: |
|
|
| gofren написа: | | ne goворя за ГСМ а за наподобяващо дистанционно от TV |
има отдавна такива приставки за комп. виж в сайтовете на младконструктор или сайта на неомонтана |
|
|
 |
gofren Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 1:58 Заглавие: |
|
|
[quote="dtmf"] | Nightmare написа: | Е поне можеш да го управляваш дистанционно от цял свят  | тва като ходя в индопакистан да правя гадно на сестра ми. отделно че трябва да съм ричи рич ричавия за такъв "телефон". то в днешни дни телефона си само като бормашина неможеш да го използваш (изключвам случаякато се напием и започваме краш тестовете на ГСМ-ите си по стените ) |
|
|
 |
gofren Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 2:00 Заглавие: |
|
|
| dtmf написа: | | gofren написа: | | ne goворя за ГСМ а за наподобяващо дистанционно от TV |
има отдавна такива приставки за комп. виж в сайтовете на младконструктор или сайта на неомонтана |
сега ще надникна. ама тва неомонтана само да не е в монтана  |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
|
|
 |
|