| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 6:10 Заглавие: |
|
|
| И аз съм втора зима с инверторна 10-ка Хаер - никакви ядове а отоплявам 30 кв.м. Вън при - 15 (на завет) ми държи 20 градуса вътре без проблем. Повече не ми трябва. Ама имам и изолация. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 13:44 Заглавие: |
|
|
Бай Иване, ако обърнеш климатика както казваш, ще трябва да застанеш от другата страна. Иначе не виждам смисъл.  _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 14:33 Заглавие: |
|
|
От коя страна бе батювото ??? Да излеза отвънка ли ??  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 15:10 Заглавие: |
|
|
Хаха, ами дали има настройка "-60" на тоя климатик Че не се сещам как ще го убедиш да тръгне  _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 15:40 Заглавие: |
|
|
Той си тръгва от ряз само като го включиш.От единия край духа студено а от другия топло.Но аз сега си сложих тялото с вентилатора на хаера вътре в сервиза и няма замръзване вече.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 16:39 Заглавие: |
|
|
Някои може да си чеше езиците но това което аз съм написал си е самата истина.Вярно както писа един колега по горе и моята къща е със изолация и ПВЦ прозорци и наистина проблем няма.А относно изолацията е вярно че икономисва 30%.Има една поговорка " луд умора няма " Аз си ставам пия си кафето ,кеф от всякъде .А пък другите дето не вярват да мъкнат дърва докато им доиде акъла в главата.  _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Louiville Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 16:52 Заглавие: |
|
|
Напълно съм съгласен с колегата plamen petrov!Все пак не сме в каменната ера пък който иска да върви срещу прогреса на технологиите нека да си чупи сам главата ! _________________ Lust(Похот),Gluttony(Лакомия),Greed(Алчност),Sloth(Леност),Wrath(Гняв),Envy(Завист),Pride(Гордост)!The Seven Deadly Sins
 |
|
|
 |
franko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 22:02 Заглавие: |
|
|
Да така е,ама като днес "свърши тока" за 3ч. бързо ми доиде акъла в главата до като намера дръвца за старото чудо  |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 10:30 Заглавие: |
|
|
Ако сградата е отоплена както трябва за 3 часа да падне максимум до 12-13 градуса .Аз говоря за отопляне на 3 стаи денонощно в продължение на 5 месеца .Ако ти поддържаш толкова часове с печка не с парно ще трябва да си на мястото на царя с някоя друга ГОРА иначе не виждам как ще и смогнеш на тая печка.А използваики твоя термин че тока върши ще кажа че незнам дали тока ще свърши но горите със сигурност ще свършат. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 13:41 Заглавие: |
|
|
| Интересува ме при отопление на 30 кв. метра помещение и температура в помещението 18-20 градуса и външна -10 градуса горе-долу колко ще струва тока за отоплението? |
|
|
 |
|