Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с инсталацията на хард

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Айра
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 26, 2006 18:47    Заглавие: Проблем с инсталацията на хард Отговорете с цитат

Здарвейте,
Smile Имам следния проблем: харда ми е SATA и е NTFS формат. Имам качен на едната от 3-те парртиции Win2000, а искам без да го махам да сложа и WinXP, за целта имам празна партиция. Но когато започна инсталация, едно че не ме пида къде да сложи новия WinXP, а само дали да ъпдейтне стария или да направи нова инсталация и второ че след като приключи ми изкарва съобщение, че не ми разпознава харда и да се уверя че въобще ми е инсталиран.
Въпросът ми е как да инсталирам SATA хард и дали не мога да си дръпна драйвер от Win2000 по някакъв начин, ако са съвместими... Ако не - от къде да го сваля? Rolling Eyes Question

Благодаря предварително за съветите Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
дан4о
Гост

МнениеПуснато на: Пет Яну 27, 2006 8:17    Заглавие: Отговорете с цитат

трябва ти дискетатакоято върви с дъното за sata контролера
като инсталираш в началото на първите сини екрани чети долу и като те кара да натиснещ F6 го натискаш и като те попита за други драйвери му слагащ дискетата. зареждаш драйвера и нататък по познатия начин.
ако нямаш дискета си правиш една като си сваляш драйвера от сайта на производителя
Върнете се в началото
Tihomir
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 27, 2006 16:21    Заглавие: Re: Проблем с инсталацията на хард Отговорете с цитат

На диска за дъното задължително има такъв драйвер. Когато пуснеш компютъра слагаш във флопито една празна дискета и диска с драйверите за дъното. След това следваш стъпките, които ти изписва на монитора.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
THX
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Варна, Вл-вово, 50

МнениеПуснато на: Съб Яну 28, 2006 0:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Освен това опитаи да инсталираш първо ХР-то а после 2000.
okli
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Яну 28, 2006 9:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз имах подобен проблем с дъно на ASUS и стана само с дискета както те посъветваха по-нагоре. Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
micanka
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 28, 2006 20:55    Заглавие: .... Отговорете с цитат

........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети