| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Айра Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 18:47 Заглавие: Проблем с инсталацията на хард |
|
|
Здарвейте,
Имам следния проблем: харда ми е SATA и е NTFS формат. Имам качен на едната от 3-те парртиции Win2000, а искам без да го махам да сложа и WinXP, за целта имам празна партиция. Но когато започна инсталация, едно че не ме пида къде да сложи новия WinXP, а само дали да ъпдейтне стария или да направи нова инсталация и второ че след като приключи ми изкарва съобщение, че не ми разпознава харда и да се уверя че въобще ми е инсталиран.
Въпросът ми е как да инсталирам SATA хард и дали не мога да си дръпна драйвер от Win2000 по някакъв начин, ако са съвместими... Ако не - от къде да го сваля?
Благодаря предварително за съветите  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
дан4о Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 8:17 Заглавие: |
|
|
трябва ти дискетатакоято върви с дъното за sata контролера
като инсталираш в началото на първите сини екрани чети долу и като те кара да натиснещ F6 го натискаш и като те попита за други драйвери му слагащ дискетата. зареждаш драйвера и нататък по познатия начин.
ако нямаш дискета си правиш една като си сваляш драйвера от сайта на производителя |
|
|
 |
Tihomir Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 16:21 Заглавие: Re: Проблем с инсталацията на хард |
|
|
| На диска за дъното задължително има такъв драйвер. Когато пуснеш компютъра слагаш във флопито една празна дискета и диска с драйверите за дъното. След това следваш стъпките, които ти изписва на монитора. |
|
|
 |
THX Активен потребител

Регистриран на: 10 Окт 2005 Мнения: 78 Местожителство: Варна, Вл-вово, 50
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 0:21 Заглавие: |
|
|
Освен това опитаи да инсталираш първо ХР-то а после 2000. _________________ Athlon X2 4800+, Asus M2N SLI DELUXE, 4x1GB PQI, ATi HD5750 + GF 9500GT, Seagate 80GB, Hitachi 500GB, 400W PNF |
|
|
 |
okli Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 9:40 Заглавие: |
|
|
| Аз имах подобен проблем с дъно на ASUS и стана само с дискета както те посъветваха по-нагоре. Успех |
|
|
 |
micanka Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 20:55 Заглавие: .... |
|
|
| ........ |
|