| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
manchev Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 8:43 Заглавие: 2 sim карти |
|
|
| Виждал съм отдавна панел на телефон на Нокиа за 2 сим карти. Не зная дали още се произвежда, но ако някой знае модела на телефона може да го напише за да го видят и останалите. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 12:34 Заглавие: Re: 2 sim карти |
|
|
| manchev написа: | | Виждал съм отдавна панел на телефон на Нокиа за 2 сим карти. Не зная дали още се произвежда, но ако някой знае модела на телефона може да го напише за да го видят и останалите. |
отиваш на ввв.дир.бг и в търсачката пишеш "сим" излизат няколко сайта и в един от тях се пред;агат устройства-държачи на 2 сим карти универсални за всички гсм-и |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
Цоньовски Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 16:45 Заглавие: |
|
|
| Имам такава джаджа.Слага се над батерията и в нея се слагат 2-те sim карти без да се режат като се слага капак за дебела батерия.Работи със сименс и не знам дали става за друг телефон |
|
|
 |
monte Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 11:22 Заглавие: |
|
|
Благодаря Пампоров точно това ми трябваше .Като го купя и пробвам ще пиша отзиви. |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 1:48 Заглавие: |
|
|
Режат се чиповете на 2-те симки и се поставят на едно като метална пластина с големината на една обикновенна сим карта след което тази пластина се слага в слота за сим картата и се превключват с рестарт на телефона примерно както е един приятел от три месеца едната е м-тел като рестартни телефона му се включва глобулската.
Tази услуга струва около 20лв. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 1:52 Заглавие: |
|
|
Има и друг вариант по-модерен.Не е задължително да се режат картите.
Продават се и една мастер карта, която с интерфейсен кабел е вързана с две легла и на същите им се намира място под капака на телефона.
Само че трябва да се пробва на самия телефон. Зависи къде е разположено леглото, как се слага батерията, от коя страна е интерфейсния кабел и т. н.Устроиството струва около 5лв.
 _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
astral Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 18:03 Заглавие: |
|
|
бих желал да попитам getzata от каде мога да си купя и аз такава машинка????  |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 20:39 Заглавие: |
|
|
getzata това нещо става ли за NOKIA5110 и ако да откъде да го закупя. Благодаря предварително!!  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 9:41 Заглавие: |
|
|
Ми значи в много сервизи за Гсм-и вече предлагат тази услуга с рязането на сим карти - просто попитай в някой сервиз. А относно адаптора на две карти - пак трябва да се пита в някой по-голям гсм магазин. Не съм си купувал такива - просто съм виждал на познати. И двата начина работят на всички телефони  _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
|