| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 17:38 Заглавие: ПРИНТЕР HP 5 L |
|
|
Мога ли да вдигна малко температурата на печката и как?Евентуално ако някой има и сервизно описание...ама хайде да не ставам нахален  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 22:27 Заглавие: |
|
|
Има един мнооо тъп начин ако ти трябва за сравнително малко вдигане - преместваш датчика който следи температурата.Не съм запознат с принтера признавам но се замисли над тоя вариант  _________________ eng. M.Gelkov |
|
|
 |
Jovany Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 13:16 Заглавие: |
|
|
Няма накъде да се премести елемента следящ температурата ...
А за какво ти е да работи на по висока температура ако не е таина
Ако не ти изпича разпечатъка или тонера е кофти или просто има проблем с печката ...
В сервизната книга не дават инфо за подобна настройка. Само пишат смени това или онова и др. такива... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 15:21 Заглавие: |
|
|
Ами не ми изпича добре тонера.Касетата е презареждана,иначе всичко е ОК като изображение,на обикновена хартия проблемът почти не се забелязва,но на картон явно температурата малко не достига!Аз все си мислех,че би трябвало да има възможност в малки граници да се регулира,но явно греша.И без това ще го нося в сервиз,ще говоря там с момчетата,може да имат идея Благодаря за отговорите на всички! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 1:18 Заглавие: |
|
|
| И аз имам подобен проблем с HP 6L, но само с някои картони (всъщност само с един вид). Тонера е още оригиналния, и също нямам логично обяснение на случващото се. Просто спрях да купувам от този картон. |
|
|
 |
Jovany Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 8:34 Заглавие: |
|
|
Ами значи ясно е всичко не пипайте принтерчето по добре ... от тонера е, или от картона...  |
|
|
 |
Tosho Todorov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 10:57 Заглавие: |
|
|
ти опсочили в настройките на принтера че ще печата на карон .ако нямаш такива
настройки истегли си ги от сайта на НР |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 17:26 Заглавие: |
|
|
Tosho Todorov,благодаря за информацията!!!Това наистина го чувам за първи път Не го знаят и мои познати,които от доста време са вътре в тази техника!Аз предполагам,че заради по-голямата дебелина на картона просто температурата малко не достига.Сега като разпечатам това,което ми е необходимо,загрявам картона пред електрическа печка с открити нагреватели и работата става.Само че е първобитно След един-два опита,при които разпечатката пожълтя,установих добрите разстояние и време за доопичане. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
|