|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
duni Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 29, 2006 20:22 Заглавие: подобие на МАХ333, но с други параметри? |
|
|
търся си ключ подобен на МАХ333 или МАХ4533, който да е SPDT, т.е. с две позиции, желетелно е да е като тях четворен, т.е. ако е двоен ще ми трябват два , но имам определено захранване и тоци, които ключа трябва да издържа, а не мога да намеря чип с такива параметри... те са толкова много, че даже не знам точно къде да търся...
та ключа трябва да е със захранване Vss=5V, да издържа ток 2А, за напрежението не е проблем - не повече от 25V. сигналите са като от паралелен порт - 2.4V до 5V='1' , 0 до 0.8V='0'.
някой може ли да ми предложи нещо което знае?
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 11:17 Заглавие: Re: подобие на МАХ333, но с други параметри? |
|
|
| duni написа: | търся си ключ подобен на МАХ333 или МАХ4533, който да е SPDT, т.е. с две позиции, желетелно е да е като тях четворен, т.е. ако е двоен ще ми трябват два , но имам определено захранване и тоци, които ключа трябва да издържа, а не мога да намеря чип с такива параметри... те са толкова много, че даже не знам точно къде да търся...
та ключа трябва да е със захранване Vss=5V, да издържа ток 2А, за напрежението не е проблем - не повече от 25V. сигналите са като от паралелен порт - 2.4V до 5V='1' , 0 до 0.8V='0'.
някой може ли да ми предложи нещо което знае?
Благодаря! | мисля че ULN2003 ще ти свърши работа!за повече инфо питай електрончика _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|