|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 29, 2006 21:01 Заглавие: |
|
|
В началото беше | Цитат: | | срива захранването до 55-56 В. |
после стана 59 волта,въобще какво само си играеш на измервания-тури един друг телефон и виж дали работи линията ти! Консумация над .1мА не е нормална в затворено състояние толкоз по въпроса! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
svetlinT Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 20:24 Заглавие: |
|
|
На линията имам телефон с шайба,който работи нормално,когато е сам.Когато включа "болния" телефон и този с шайбата не може да набира - след всяка цифра дава свободно.Набирането се превключва коректно според мен.При импулсно набиране се чуват импулсите.59 В е напрежението на линията без "болния" телефон,с него пада.
Когато е отворен токът е около 30 мА,а напрежението около 11 В. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 23:21 Заглавие: |
|
|
Ако си на аналогова централа махни всички ограничителни ценери/варистори. Иначе няма и да набираш. На един телефон му сложиш предпазни ценери 120V. На единия ми номер работеше напълно нормално. На другия звънваше само веднъж!!! Ако го чуеш и вдигнеш - говориш. На отсрещния абонат му даваше само един сигнал и след това - нищо. За да заработи и на другата линия трябваше да сложа ценери на 135V. Просто явно двете централи бяха с различни параметри. Това преди цифровизацията. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|