| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 29, 2006 20:36 Заглавие: |
|
|
Да Пампоров много си прав и ако ХАКАТА има чер контакт може да пробва и с черния и после да каже каква разлика са дали отчитанията.Според мен черния ще му даде по голяма консумация  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hakama Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 20:33 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | hakama написа: | | Неразбрах защо трябва да е бял контакта ,моя е също бял? |
Защото черното поглъща енергията, действа като черните дупки в космоса, абе онези нали ги знаеш, черните дупки бе  |
Знам какво е черна дупка ,но си избрал неподходящ пример ,тъй като светлина през нея не преминава ,т.е. изцяло я поглъща ...... но това е друга тема.
По скоро може да се сравни със светлината ,все пак черните повърхности поглъщат по-голяма енергия от светлите ...."сещаш ли се сега"
| коцев написа: | Да Пампоров много си прав и ако ХАКАТА има чер контакт може да пробва и с черния и после да каже каква разлика са дали отчитанията.Според мен черния ще му даде по голяма консумация  |
Коцев ,не съм хаката а хакама, но по темата ,няма да си играя да сменям белия контакт просто ще сложа един черен (по голям) близо до ел-мера ,всъщност нали ел-мера е черен (то сигурно е взето пред вид) _________________ "Нито един експеримент не е провал,
винаги може да бъде използван като лош пример "
- Джон Карсън - |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 21:51 Заглавие: |
|
|
Прощавай за името грешка в писането . Но при мен с чер контакт ми дава повече консумация отколкото с белия и не мога да си го обясня  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
micanka Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 23:41 Заглавие: ... |
|
|
.........
Последната промяна е направена от micanka на Съб Мар 25, 2006 23:22; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
micanka Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 23:53 Заглавие: ....... |
|
|
....
Последната промяна е направена от micanka на Съб Мар 25, 2006 23:21; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
hakama Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 0:34 Заглавие: |
|
|
Добре де и какъв е научният извод ,закон ...в черният контакт се поглъща енергия ли? ако го обградя ел-мера с черни контакти??? _________________ "Нито един експеримент не е провал,
винаги може да бъде използван като лош пример "
- Джон Карсън - |
|
|
 |
micanka Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 0:55 Заглавие: .... |
|
|
..........
Последната промяна е направена от micanka на Съб Мар 25, 2006 23:20; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 1:04 Заглавие: |
|
|
| micanka, защо ли все повече ми се струва, че сте пообъркали форума? |
|
|
 |
micanka Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 1:24 Заглавие: ....... |
|
|
......
Последната промяна е направена от micanka на Съб Мар 25, 2006 22:58; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 11:44 Заглавие: |
|
|
Черни, бели ,кафяви, розови Незнам какви са тези историй но на тях няма да повярва и малката ми дъщеря  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|