| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
unknown85 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 15:15 Заглавие: Транзисторни усилватели |
|
|
Някои имали схеми на транзисторни усилватели !!!
Да не излиза мноо пари и НАИ-ВАЖНОТО да работи!!!
В тоя форум има мноо маняци които се занимават имат и дават ,за разлика от мноо други които се само говоря!!!
ПР.
awe pi4 vaob6te ne se zahva6tai s tezi ne6ta 6toto e super slojno .as znam mnogo ne6ta 6toto pravq po pora4ka tankoloni i usilvateli.None davam informacia
Такива изобшто да не си праят дтруда да пишат.
Последната промяна е направена от unknown85 на Вто Авг 24, 2004 15:24; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 15:21 Заглавие: |
|
|
Ако е до 100W може нещо да се измисли Имам една стара американска схема която е изпитана многократно и работи перфектно.Но не може да е повече от 100W и по малко от 25 W.
Ако тези граници те удволетворятват ще ти я пратя. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
unknown85 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 15:30 Заглавие: Супер е! |
|
|
Важното е да се занимаваш.
На мене само усилватели са ми в главата и имам няколко добри схеми от познати, но несъм издърпал програмата за чертане и ги нямам в компа !!!Ако имаш схеми праштяи на [email protected] щте съм ти благодарен. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 15:38 Заглавие: |
|
|
Провери си пощата.Ако има нещо неясно пиши.
Успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 16:15 Заглавие: |
|
|
| QUAD 405 - napravil sam 3 dosega i rabotqt perfektno i ot parviq pat |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 17:43 Заглавие: QUAD 405 |
|
|
Няма съмнение това е супер усилвател.НА магазина струва 16 -18 лв незглобен.Транзисторите му са 2N3055 ,за да свири маняшко поне за мене зимам тип35 или Toshiba които са около 7-8 лева ако не се лъжа.
Отделно тряа да се сменят драиварите и др, елементи за да ти издърва на по високо напревение и съответно да ти думка повече.
Няма съмнение това е един мноо добьр усливател ама мноо пари излиза!!!! Ако си с по хубави краини транзистори и ти изгорят мноо неприятно става.
Затова търся нешто по евтино и ефективно !!! |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Авг 28, 2004 12:15 Заглавие: Съвсем скоро ще побликувам схема |
|
|
Значи ще ви дам една схема на НЧУ с транзистори и ОУ 741.Много е проста.Но свири качествено.За един канал трябват 2 мощни транзистора например 2Т7535(37) и 2Т7536(3 , един 2Т6551 и един 2Т6821 и един ОУ 741 !Единсвено ще трябва да настройвате тока на покой и да се справите с термокомпенсацията му.Захранването е двуполярно.Схемата става до 75W в зависимост от напрежението му и от елементите.Ще сложа и модифицирана до 100W.В статията пише с две схеми за 100W свързани мостово може да се получи 250-300W изходна мощност
http://selectronics.hit.bg
Съвсем скоро ще е там!  |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 8:09 Заглавие: |
|
|
| каква мощност искаш-за да знам какво да ти пратя |
|
|
 |
unknown Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 3:49 Заглавие: Moshnots |
|
|
Няма значение мощоста!!!Искам схеми! Аз има мноого и мноого големи но не си заслуйава да се правят (мноо пари излиза )Затова каквото можеш пращаи.
unknown85abv.bg
Аз имам в компа един усилвател 150вата на 2х36волта и едно импулсно за кола (не е довършено)мноого ефтини излизат ,ако някои му тряабва да казжа |
|
|
 |
bogroveca Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 8:09 Заглавие: |
|
|
| ще може ли да ми пратиш схемата на импулсното захранване на [email protected] |
|
|
 |
|