| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
niky_ecc Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 9:39 Заглавие: Проблем със GRUNDIG T70-740text/CUC6310/ |
|
|
Привет колеги! Отново се нуждая от помощ във връзка с това ти-ви! Проблема е следния:Картината е нормална даже идеална но звука заглъхва през 25-30 секунди за момент от секунда. При извикване на менюто на екрана то се явява в лявата му част и не се вижда цялото. Функциите му /на менюто/си работят нормално но понякога всичко блокира и на OSD но в дясната част на екрана се явява функцията за заключване на ти-вито и то само на немски независимо че менюто е на английски. Телевизора блокира остават само снежинки по екрана и се оправя само чрез изключване и последващо включване от ключа POWER.Телевизора съм го взел за мен от един приятел и се надявам да си го оправя така че помагайте ако можете! _________________ Това информацията е голяма работа! УБЕДЕН СЪМ!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
franko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 10:18 Заглавие: |
|
|
| Пробвахте ли с друга памет ? |
|
|
 |
niky_ecc Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 10:28 Заглавие: |
|
|
| franko написа: | | Пробвахте ли с друга памет ? | Нищо не съм пробвал колега-аз вчера го взех и се допитвам каква може да е причината. Той го е карал една година така а на мен ми трябваше Ти-Ви с голям екран и направихме трампа за моята 21 инчова TOSHIBA. Надявах се че може да е в сервизно меню нещо като допусках и паметта разбира се. _________________ Това информацията е голяма работа! УБЕДЕН СЪМ!!! |
|
|
 |
|