| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 15:38 Заглавие: Проблем с юность 406 |
|
|
| Имасше проблем с захранването оправих го трагна но без говор и картина смених тунера сега има говор и картина но има едно напрежение -22в кото идва от тхо и утива на тунера като го отка4а през един диод работи като го зака4а забива тунера за какво е това напрежение и картината е свита от ляво и дясно и има 4ерни вртикални 4ерти дали е от тхо това. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 15:52 Заглавие: |
|
|
Смени С121 500мкф и чертите ще изчезнат.А за забиването откачи диода и си гледай кефа.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 16:05 Заглавие: |
|
|
| Така и направих и юность заспа мерси за бьрзя отговор. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 19:17 Заглавие: |
|
|
Ех братко Юноса си е Юност! Нито е SHARP нито пък Vestel.....  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 22:10 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Ех братко Юноса си е Юност! Нито е SHARP нито пък Vestel.....  |
Коцев,ами до 2012 трябва да сме на DIGITAL TV .Тогава какво ще ги правим тези ... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 22:19 Заглавие: |
|
|
Пука му на Коцев, дотогава той ще е вече пенсионер и ще върти синджира я на карибите я на канарските,а пък ние да му мислим  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 22:28 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | Пука му на Коцев, дотогава той ще е вече пенсионер и ще върти синджира я на карибите я на канарските,а пък ние да му мислим  |
Да бе, пука му, ама и от Карибите ,като се сети,че има Юност за правене-ще дотича пеша ако трябва.(Шегичка ,разбирара се).Все пак,има вратичка за любителите на аналоговите ТВ-ри.Всеки абонат,ще моше да ползва специално "отклонение" за да си ползва аналоговия си приемник. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 22:35 Заглавие: |
|
|
Ако ви кажа може и да се смеете но преди два дни едвам отказах на един клиент да му поправя Пирина. Половин час се моли човека но му отказах .Аз ми пуши главата от Пролукси Вестели той Пирин да му правя. Ама бил го имал от 1965г .На 40 години е и имал много хубава картина но сега спрял. Така че и през 2020 година ще ви додявам във форума да ми кажете как да поправям Vestel произведен през 2000 та година  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 22:49 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Ако ви кажа може и да се смеете но преди два дни едвам отказах на един клиент да му поправя Пирина. Половин час се моли човека но му отказах .Аз ми пуши главата от Пролукси Вестели той Пирин да му правя. Ама бил го имал от 1965г .На 40 години е и имал много хубава картина но сега спрял. Така че и през 2020 година ще ви додявам във форума да ми кажете как да поправям Vestel произведен през 2000 та година  |
Коцев е ПИЧ,и сигурно и завършил ПОПОВ.(Или бъркам?) |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 23:01 Заглавие: |
|
|
В Ловеч механотехникума през 1964г а този занаят съм го учил в бившия СССР гр Ярославь от 1971 до 1973г. Затова с руския език се боря като прасе с тиква  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|