| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ATS Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 10:31 Заглавие: Съвет за видео камера |
|
|
| На някои да му е попадала Samsung VP-D97 Mini-DV че за парите си 699 лева ми се вижда направо евтина . Ако пък има някакви косури препоръчаите някоя друга до 700 лева , че и аз както повечето хора преди някоя покупка ма електроника започва едно четене на форуми , едно чудене . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 11:23 Заглавие: |
|
|
Един познат си купи Panasonic NV-GS15. Много е доволен от камерата и всичко е Made In Japan. Сега гледам, че я няма вече в Техномаркет, но пък имат NV-GS17 и то за 629 лв. Смятам че няма да имаш грижи с тая камера. Но все пак аз лично съм я ползвал малко и може да не съм видял някои недостатъци, ако има такива.
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=00000364 _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 12:17 Заглавие: Re: Съвет за видео камера |
|
|
| ATS написа: | | На някои да му е попадала Samsung VP-D97 Mini-DV че за парите си 699 лева ми се вижда направо евтина . Ако пък има някакви косури препоръчаите някоя друга до 700 лева , че и аз както повечето хора преди някоя покупка ма електроника започва едно четене на форуми , едно чудене . |
много слаби механики са тези Самсунг _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
yosko_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 13:09 Заглавие: |
|
|
| по добър избор е panasonic. |
|
|
 |
dimdindim Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 20:45 Заглавие: |
|
|
| imam panasonic nvgs11 (optikata e ednakva za seriata),dovolen sym,zoom-a e super,no na tymno snima dosta zle,a vgradenite led za osvetlenie ne vyr6at po4ti nikakva rabota. ima opcia za no6tno snimane sys cviat,no triabva da se snima samo nepodvijni obekti,ina4e vsi4ko se razcapva.no kato za tezi pari e super. |
|
|
 |
ATS Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 9:28 Заглавие: |
|
|
Сони съм чувал че снимат добре при по слаба осветеност но този тачскриин ме притеснява . Цялото управление на камерата да е от дисплея няма ли да се цапа много .
Другия вариант е JVC и те имат няколко модела под 700 лева . |
|
|
 |
Камераман Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 16:25 Заглавие: Сони/Панасоник |
|
|
| cvetomirconev написа: | Един познат си купи Panasonic NV-GS15. Много е доволен от камерата и всичко е Made In Japan. Сега гледам, че я няма вече в Техномаркет, но пък имат NV-GS17 и то за 629 лв. Смятам че няма да имаш грижи с тая камера. Но все пак аз лично съм я ползвал малко и може да не съм видял някои недостатъци, ако има такива.
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=00000364 |
За самсунга пишат, че шумовете от механиката се чуват на записа и снимат лошо на тъмно. Най-добрите до 700 лева са посочените панасоник и сонитата. Според интернет сравнения панасониците били подобри но тъй аз взех сонито след сравнение на техническите данни и проба в магазина защото:
1. има УСБ 2.0 а панасоника е с УСБ 1.0, като обърни внимание че на книжката пише хай-спийд (2.0) и лоу-спийд (1.0) но хай спийд има ГС35 а ГС17 и 21 са с 1.0. УСБто на сонито вади същото качество като айлинка.
2. Снима по-добре на тъмно и има вграден инфрачервен диод а и гнездо за лампа. ГС21 има някаква лампа но е слабичка. Сони са все още най-добри на тъмно.
3. Консумира 1/3 по-малко енергия от панасоника
4. 1см. по-тънка е от панасоника
5. Капачето на обектива е вградено
6. Джойстика на панасоника определено е само за женски ръце. Тъчскрийна изисква боравене с чисти ръце но поне с големите пръсти няма никакъв проблем.
Предимства на панасоника - 1.
ГС21 има слот за СД карта, но на кой са му нужни снимки с такова разрешение. Освен това е по-скъпа. ГС17 която е малко-по евтина няма лампа.
Батериите се зареждат на зарядното, което е предимство при ползуване на неоригинални батерии - няма опасност да се скапе камерата |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 19:44 Заглавие: камера |
|
|
| По мое мнение Панасоник |
|