| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joro123 Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2006 17:40 Заглавие: защо сонито има статично ел. по екрана |
|
|
имам монитор Sony 17" Flat E220 купувано е втора употреба (внос от канада) . Дразни ме че монитора има статично електричество по екрана и събира редовно много прах. Странно ми е защо го прави , а имам и едно сони което не е плоско и по кинескопа му никога не е имало статично електричество.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2006 21:07 Заглавие: |
|
|
Имаше някъде във форума един линк към руски сайт - как се сваля надрасканото покритие и се слага фолио за затъмняване прозорците на автомобила, и на мен ми предстои подобна операция , та ако някой му е под ръка нека го постне.
Аха, открих го
http://www.pctuner.ru/page-id-162.html |
|
|
 |
joro123 Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 14, 2006 16:24 Заглавие: |
|
|
Това означава ли че монитора няма никаква защита на екрана и че ме облъчва . Аз работя нон стоп на този монитор. Това опасно ли е. Тези монитори нямат ли оловно стъкло? Фолио ми звучи смешно ... ебати сонито  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 14, 2006 16:29 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Защото е било надраскано и за по - лесно са му отлепили покритието. От "Канадски технологии" ли? Виждал съм ги как го правят. |
Не, от Пловдив от Изотсервиз , и ги питах изришно - това нормално ли е , а те ми казаха че тия сонита правили така. Естествено не повярвах , но сега наистина се наплаших , какво точно редуцира това фолио , наистина ли няма вграден оловен екран в кинескопа??? |
|
|
 |
joro123 Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 14, 2006 16:30 Заглавие: |
|
|
| Горният пост е от мен |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 14, 2006 18:07 Заглавие: |
|
|
Редуцира отражението върху екрана и явно спира натрупването на статично електричество. Иначе защитата от вредните емисии се осъществява от електрониката и от самия кинескоп. _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
|