| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Gomorrah Гост
|
Пуснато на: Сря Фев 15, 2006 21:43 Заглавие: Самоделка 5.1 за PC??? |
|
|
Интересувам се дали лесно мога и как да си реализирам идеята за 5.1 като си купя някоя хубава саундкарта, стъпала и колони?
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Музика Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 14:14 Заглавие: Re: Самоделка 5.1 за PC??? |
|
|
| Gomorrah написа: | Интересувам се дали лесно мога и как да си реализирам идеята за 5.1 като си купя някоя хубава саундкарта, стъпала и колони?
Много лесно- купуваш си една хубава саунд карта, набавяш си един хубав усилвател за съответните канали, намираш си едни хубави колони за усилвателя - и готово! |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 17:07 Заглавие: |
|
|
Не знам дали ще се получи добре с два идентични стерео + активен subwoofer. _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
doktora Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 18:26 Заглавие: Re: Самоделка 5.1 за PC??? |
|
|
| Gomorrah написа: | Интересувам се дали лесно мога и как да си реализирам идеята за 5.1 като си купя някоя хубава саундкарта, стъпала и колони?
Аз в къщи съм направил така и съм доволен от резултата,звукувата карта изкарва мн добър сигнал за баса и другите колони и няма нужда от никакви филтри.Само трябва да си подбереш добре тонколоните и усилвателя.Успех! _________________ Живота е игра,бъди игач, а не играчка!! |
|
|
 |
Gomorrah Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 21:35 Заглавие: |
|
|
| Мерси много за отговорите ама аз нямах намерение да купувам цял усилвател... по скоро само прости стапала... и ако някой има идея колко ще ми излезе за свестен сараунд (кутии за тонколони + говорители + бас + стапала) |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 22:43 Заглавие: |
|
|
Във всеки магазин за електроника продават това което търсиш така че провери там за цени  |
|
|
 |
Gomorrah Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 22:49 Заглавие: |
|
|
| Ако някой има желание нека ми каже какво да търся че не разбирам много и може да се набутам. |
|
|
 |
SlowDead Опитен потребител

|
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 12:22 Заглавие: |
|
|
| Ако си от София посети магазина на "Конрад".Там има готови колони за около 150-170 лв. комплект 4 или 5 бр.-не помня точно,сравнително големи.Продават се без субвууфера.Има и домашни тунер-усилватели 5.1 с и без дистанционно.Всички неща са китайски,но за парите си вършат много добра работа.Ако нямаш опит по-добре си купи готови неща-или по-добре си купи колоните готови ,защото по-трудно се правят и настройват и имат хубав външен вид,а усилвател по-лесно ще си сглобиш. |
|
|
 |
SlowDead Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 1:05 Заглавие: |
|
|
Според мене не си прав... не бива да убиваш желанието чевека да си направи нещо сам ... макар и да няма много знания... аз по-горе му казах кои говорител да си вземе .. те са широколентови със изключително права АЧХ която е просто Ъпсурдна при китайските говорители които се продават във 5.1 системите.... това трябва да ти подскаже че не е трудно да се настрои тон колона с такива говорители тъй-като тя не се ниждае от филтър !!! Забележи думата широколентови
Човека иска да осети тръпката от DIY .. така че...
Предполага се че винаги има някои които да каже "купи си го готово" но ние живеем в България и готовото или не е добре направено или е супер скъпо за нашите бюджети !  |
|
|
 |
|