| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 20:38 Заглавие: DVD samsung не чете... |
|
|
Става въпрос за DVD HT-DS 490 Samsung плеър който не чете субтитри на DIVX . Какво да правя . Ако някой знае да ме насочи ще сум му благодарен . Единственното което съм чувал че ги офлашват < не знам точен ли е термина > чрез CD .  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Louiville Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 21:35 Заглавие: |
|
|
Едно 99% зависи как ти е записан филма и как са сложени субтитрите!!! _________________ Lust(Похот),Gluttony(Лакомия),Greed(Алчност),Sloth(Леност),Wrath(Гняв),Envy(Завист),Pride(Гордост)!The Seven Deadly Sins
 |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 0:37 Заглавие: |
|
|
| Louiville написа: | | Едно 99% зависи как ти е записан филма и как са сложени субтитрите!!! |
Ако чете филма, трябва да чете и субтитрите. Филма и субтитрите трябва да са с едно и също име. Формата (*.sub, *.srt или *txt) на субтитрите също има голямо значение. |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 20:46 Заглавие: |
|
|
Tokio пробвал съм двата файла да са с едно име но не се сещам за разширението какво точно беше така че ще пробвам и ще пиша. Чакам инфо за проблема и от друг човек . Знам че ако се вкарат субтитрите вътре в филма също ще се виждат но това е трудоемко и времегубно за качеството с което ще гледаш един филм на DIVX отколкото на DVD формат. Благодаря за помоща .  |
|
|
 |
|