Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

проблем с rgb на tv samsung
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
valioman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sliven

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 10:06    Заглавие: Отговорете с цитат

pingor4e написа:
Какво му е странното, че сам жена и пиша в този форум? А майстор ще стана, ако отворя още някой и друг телевизор, защото на стария му знаех проблема и сама се разправях с него. А сега ако може да да оставим въпроса, че сам жена и ако може помощ по темата!!!Моля!

Извинявай не съм искал да те засегна просто ми беше чудно .Рядко се срещат жени увлечени по тази професия.
А колкото до проблема трябва да се отвори телевизорчето и да се замерят няколко напрежения.Първо кажи имаш ли си представа от Принципмна схема ,Отделните блокове къде се намират,Как да измерваш различни величини и др. такива
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pingor4e
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 10:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Не сам се засегнала! Относно нещата, за които ме питаш от първите две нямам представа, а за измерването имам, но нямам необходимия уред. Така, че май ще си оставя телевизора така без да ползвам rgb. Другото, което ми идва на ум е да помоля тв техника в другия блок да дойде в къщи и да ги измери, но незнам дали ще е съгласен, че последно с него имахме мало проблеми. Поне кайи какво трябва да се измери, ако не е проблем. Благодаря много!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети