|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
alfa Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 8:53 Заглавие: Продавам електронна скрап - II |
|
|
Продават се платки от монитори отпреди 10г. с липсващи елементи (но не много, само по-важните ) по тях - 0,20 лв /бр. Общо количество около 5 кг.
Неработещи 1.44 флопита и може би работещи zip-устройства - 0,20 лв /бр. Общо количество около 10 кг.
Може-би работещи 1.2 МБ флопита - 0,5 лв /бр .Общо количество около 10 бр.
Неработещи твърди дискове до 1 гб - 1 лв/бр.
Общо количество около 5 кг.
Дънни платки ХТ, 286, 386, 486, Pentium1 - неизпробвани, но на външен вид ОК -по 0,2 лв/бр. Някои със запоени процесори.
Други платки - мрежови, IO, VESA видеокарти - същото положение - по 0,2 лв / бр.
Общо количество около 10 кг.
30-pin RAM различни видове, неизпробвани, по-голямата част работещи - 0,10 лв / бр.
Общо количество около 100 бр.
Процесори 386, 486, Pentium и съвместими до 200МХц, по-голямата част работещи - по 1 лв. Общо около 20 бр.
14" монитори отпреди 15 години, неразглобявани, най вероятно неработещи - по 1 лв / бр. - общо 10-ина броя.
17" Различни, модели отпреди 5-10 години, минали диагностика, но неоправени, повечето с проблеми в ТХО или кинескоп, има и няклко IBM, които нямам инструменти да отворя ,без липсващи части - 5 лв./ бр - общо - 15-ина броя
Серийни принтери Сименс заедно с интерфейсните си кабели, модел също отпреди 15г., най-вероятно работещи - 5 лв/бр. - общо 10-ина броя.
Паралелни принтери различни марки с различни дефекти, надписан дефект, но без опит за поправка - 10 лв /бр. - 10-ина броя
Всичко е в София, ако имате интерес пишете ми лично съобщение |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 9:59 Заглавие: |
|
|
Яко! Пусни си обявата и в Купува/Продава на data.bg Там има много фенове на такива неща. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
alfa Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 10:18 Заглавие: |
|
|
Благодаря за коментара. Бих искал да пишат и хора, на които някои от тези неща могат да свършат работа, а на който просто нещо му хрумва и иска да го каже можем да пием по едно, и да си говорим за всичко  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 15:58 Заглавие: за паметта |
|
|
| Аз се интересувам от РАМ памет EDO-72пина, ако имаш нещо пиши! |
|
|
 |
alfa Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 16:56 Заглавие: |
|
|
| С удоволствие, но на кой адрес? |
|
|
 |
madmanz Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 21:24 Заглавие: 72-pin ram |
|
|
И аз се интересувам от 72-пин RAM FPM. Трябват ми банки над 16МБ.
Ако имаш дънни платки за 486 със pci слотове също съм заинтересован.
Пиши на [email protected] |
|
|
 |
ognqn Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 23:39 Заглавие: |
|
|
Здравей!
Мен ме интересуват ZIP устройствата има ли скъзи или са иде ?И колко Мбайтови са:100/200? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|