| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emil_vr Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 15:55 Заглавие: бял пушек от мултицета! кликни веднага! |
|
|
помогнете моля ви , искам да оставя един мултицет вкл. в колата като бордови , работи си на 12в ,но не може да си измери собств. захранване ,не пуши Значи да опитам да се изразя по разбрано -да го захранвам от акумулатора на колата и да мери захранването си . дт182 е уреда . признавам си че винаги първо пускам темата и после проверявам, с търсачката .чао |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emil_vr Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 16:11 Заглавие: |
|
|
| или поне къде да му намеря схемата търсих но не можах да се оправя . благодаря предварително! |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 16:22 Заглавие: |
|
|
| Трябва ти dc/dc конвертор за захранването му . Мисля че темата беше разисквана нашироко във форума |
|
|
 |
emil_vr Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 16:32 Заглавие: |
|
|
| toltec написа: | | Трябва ти dc/dc конвертор за захранването му . Мисля че темата беше разисквана нашироко във форума | добре мерси ,имах в предвид без конвертор ,чене ми се прави . Не допусках че е разисквано ,ще видя с търсачката.Наистина съжалявам че не проверих. Извинявам се че пуснах темата. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 17:12 Заглавие: |
|
|
Струва ми се,че не е здравословно за мултицета да мери собственото си захранване!Преди 20 години и аз опуших един по тоя начин.Че тогава цифровите не само бяха златни,ами и ги нямаше никъде,т.е. имаше ги,ама се купуваха само по второ направление  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
emil_vr Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 17:34 Заглавие: |
|
|
| проверих с търсачката ,но не намерих ,попаднах обаче -даване на инфо на непознати . аз работя теракот и камък ,нямам сервиз . Вярно е че знанията са пари .Съжалявам че питах за чипа за опел пцф , пак ще ида на ключар ,но от дете се занимавам с електр. и беше приятна ваща компания. Почувсвах се като че съм на кафе с някои приятел и двамата говорим, но мислим кои ще плати дваисетте стот. за сметката . Не знам как да го обясня. Благодарности на тези които са ми отговорили ,и се извинявам че попаднах тук ,където не ми е мястото . Чао . |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 18:49 Заглавие: |
|
|
Това е и така, и не е, но по-скоро не е. Имаш няколко отговора, което значи нещо + насоки за действие. Не вярвам да очакваш някой да дойде и да ти постави клемите и направи закрепването върху таблото.
Бъди жив и здрав, оставам с добри чувства. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 19:09 Заглавие: |
|
|
| emil_vr написа: | | проверих с търсачката ,но не намерих ,попаднах обаче -даване на инфо на непознати . аз работя теракот и камък ,нямам сервиз . Вярно е че знанията са пари .Съжалявам че питах за чипа за опел пцф , пак ще ида на ключар ,но от дете се занимавам с електр. и беше приятна ваща компания. Почувсвах се като че съм на кафе с някои приятел и двамата говорим, но мислим кои ще плати дваисетте стот. за сметката . Не знам как да го обясня. Благодарности на тези които са ми отговорили ,и се извинявам че попаднах тук ,където не ми е мястото . Чао . |
Кротко де! Тя темата беше за сервизните специалисти на сложна битова техника (черна). Тези дето бачкат от сутрин до здрач в гаражите на една 40 ватова крушка и газят постоянно нещо. Ти теракота си го чукаш в баните, не в гаражите. Нямаш договори за сервизно обслужване и думата "рабат" за теб сигурно е непозната или даже имаш съмнения, че е някоя мърсотийка която се шепне в ухото на поредната кака.
Значи си си на вярното място! Седи си и си питай ... _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 22:45 Заглавие: |
|
|
| Защо не си туриш едно малко аналогово уредче и му разтегли обхвата с един 9 волтов ценер да ти мери от 9 до 15 волта и нямаш грижи! |
|
|
 |
|