| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 8:27 Заглавие: |
|
|
| SlowDead написа: | Според мене не си прав... не бива да убиваш желанието чевека да си направи нещо сам ... макар и да няма много знания... аз по-горе му казах кои говорител да си вземе .. те са широколентови със изключително права АЧХ която е просто Ъпсурдна при китайските говорители които се продават във 5.1 системите.... това трябва да ти подскаже че не е трудно да се настрои тон колона с такива говорители тъй-като тя не се ниждае от филтър !!! Забележи думата широколентови
Човека иска да осети тръпката от DIY .. така че...
Предполага се че винаги има някои които да каже "купи си го готово" но ние живеем в България и готовото или не е добре направено или е супер скъпо за нашите бюджети !  |
С говорителите добре ама стапалата ме притесняват много! искаше ми се ресивър да си зема ама много скъпи бре...
БТВ в метро продават един ресивър "KODA" с колони за 350 лв - как ви се струва боклук ли? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rudiem Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 10:56 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | БТВ в метро продават един ресивър "KODA" с колони за 350 лв - как ви се струва боклук ли? |
Ами те тези, които се продават в Конрад са същата марка.  |
|
|
 |
SlowDead Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 17:04 Заглавие: |
|
|
схема на у-тел които да си направиш сам мога да ти дам .. доста добра но малко трудно се подкарва ... все пак ако искаш пиши на меила или на лично !  |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
|
|
 |
|