|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
megaclima Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 20:14 Заглавие: Ремонт и тестване на климатици |
|
|
Търся сайтове,информация и електронни тестери за климатици,които се предлагат на BG пазара.Споделяне на опит в сервизирането,работа на климатика при ниски температури.Моля,колеги които имат достатъчно опит да ми пишат на mail: [email protected] или PM
п.с.имам схема за тестване на инверторни климатици,но е за елементарен тест. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 23:02 Заглавие: |
|
|
| Така си си задал въпроса ,че искаш някой да погази труда на доста сервизиращи някоя марка. |
|
|
 |
toncho_b4 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 20:45 Заглавие: С каквото можем помагаме........... |
|
|
| bamze написа: | | Така си си задал въпроса ,че искаш някой да погази труда на доста сервизиращи някоя марка. |
Айде няма да погазваме труда на толкова много хора.Но няма принципно проблем да помогнем от време на време на някои колеги!Работя в една от най-големите фирми за гаранционен и извънгаранционен ремонт на климатична техника в България, няма да споменавам име за да не става излишна реклама, но мисля че предвид самохвалното ми поведение дотук то има достатъчно голямо покритие,не малко изчетени книги и достатъчно опит в ремонта на японски и китайски климатици тип сплит .Схеми не обичам да раздавам на поразия защото съм ги събирал твърде щателно, но за конкретни съвети може да питате............Мога да оставя мейл:[email protected] и ICQ:211954776... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|