Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам пулт МАК 2002

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Roidin
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 20, 2006 23:31    Заглавие: Купувам пулт МАК 2002 Отговорете с цитат

От къде и за колко мога да го купя ? Благодаря!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
danco
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бяла Слатина

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 1:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Откъде си.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Roidin
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 13:29    Заглавие: Купувам пулт МАК 2002 Отговорете с цитат

Интересно!? От 27 видяли,никой не си е купил универсалният пулт. Confused
Бъдете така добри,поне да ми кажете, къде да търся инфо.
На отзовалите се,Благодаря!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 13:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Примерно от тук:
http://eshop.bg/ ако държиш да е полския оригинал, а не някое китайско подобие.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 21:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Утре ще видя и на нашия магазин.Мисля че ги имат по 25лв.Аз ползвам такъв и съм доволен.
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 21:59    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев, а аз се чудя защо ми се объркват нещата понякога като търсиш пулт и използваме въпросния МАК, а то защо било:
Цитат:
че ги имат по 25лв

Този пулт (според мен) е с произход от далечния изток и при тази цена с доста добра печалба за търговеца (дали е един във веригата - друг въпрос).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Roidin
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 22:28    Заглавие: Купувам пулт МАК 2002 Отговорете с цитат

Момчета,за надмощие на пазара ли става дума или за да се помогне на ближния?Май,че напоследък, едното не изключва другото!?
В Е ШОП-БГ пулта го предлагат за 43.20 лв. с ДДС.Цената ме устройва,но досега не съм пазарил по този начин и това ме затруднява.
RC,за производителя не разбрах нищо от тия абревиатури,но по цената,предполагам бихте казали дали си струва да се вземе.
Благодаря на всички за отношението!!!
--------------------
Ройдин
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 22:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Моя съм го купувал от същия магазин за 39лв преди 3-4години и сега цената е спаднала.RC а това че те обърквам с него причината не е в пулта а в този дето борави с него Wink
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 22:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Roidin, истинския производител на въпросните пултове е Elmak - поляци са.
http://www.elmak.pl/
Официалния им дистрибутор за БГ е ПУЛСАТОР (чийто сайт е http://www.eshop.bg/ , а и още нещо).
Пазаруването може и да не е "он-лайн", поразгледай сайта.
Аз също не разбрах какво точно имаш впредвид с това:
Цитат:
за надмощие на пазара ли става дума или за да се помогне на ближния

Това което исках да кажа е следното:
Този пулт (от това място) по принцип е "скъпичък" Confused и ако се търси само като заместител на нещо конкретно - не си заслужава (могат да се намерят далеч по-ефтини и добри конкретни варианти). Ако обаче целта е да се ползва като "помагало" в работата е едно добро решение именно този. Подчертавам това, защото на пазара има доста китайски произведения досущ като полските (включително и книжката към тях, даже със сравнително малко правописни грешки Very Happy ) в които обаче доста от написаните кодове просто липсват или не правят това което трябва!
Моля този ми пост да не се счита като някаква реклама нито на МАК-а (ЕЛМАК), нито на шоп-а!
Коцев, цената не е "спаднала", просто по времето когато си го купувал не бяха се появили "жълтурковците".
А МАК-овете са няколко различни чешита с различни възможности и цени, но са около 40-те.
Върнете се в началото
Roidin
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 23:11    Заглавие: Купувам пулт МАК 2002 Отговорете с цитат

RC,
Благодаря,за изчерпателният отговор!А по отношение на цитата,трябваше да има "смайлка" на края .Изтълкувал съм погрешно отношението ви с Коцев за,което се извинявам! Embarassed
----------------------------------------------
Знаещите и можещите трябва да се уважават .
------------
Ройдин
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети