| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 20:15 Заглавие: за разсейване |
|
|
Преди известно време гонихме едни гларуси къде на майтап къде на истина/то на човека хич не му беше за майтап/.Дайте сега да погоним малко прилепи.Това разбира се е съвсем сериозно.Значи настаних едно семейство на най-горния етаж на къщата ми,но там има от много години настанени прилепи,които досега не ми пречеха.Но сега вече е проблем,защото нощно време трудно се разминават хора и прилепи.Дайте някакви идеи да ги премахна.Не е задължително да ги убивам,защото доколкото знам не е хубаво да се постъпва така точно с прилепи.Някакви електронни схеми или други начини-всякакви идеи ще бъдат от полза. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 21:09 Заглавие: |
|
|
Ако можеш малко птичи грип да им пуснеш отнякъде белким изпукат  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 22:18 Заглавие: |
|
|
Само предположение. Сложи генератор на ултразвук. Това ще им обърква локаторите и би трябвало да си отидат. За честотата потърси по интернет. Някаква близка на тази която те ползват. Ще почнат да се блъскат в стените и за 3-4 дни би трябвало да се усетят, че тук не им е мястото. Хората няма да го чуват. Предполагам че пиезокерамика от мощна тонколона ще може да се възбуди и на такава честота. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 22:21 Заглавие: |
|
|
И предложението на майка ми.
Потърси някои природозащитници по интернет. Те с кеф ще дойдат да им сложат пръстени и да ги преместят в някоя пещера. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 22:29 Заглавие: |
|
|
Я измислете и електронен "лек" и за хлебарки  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 23:44 Заглавие: |
|
|
Аз да чукна на дърво тука няма хлебарки, чак не вярвам че има при някои хора.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 0:40 Заглавие: за разсейване |
|
|
Широко ви е около врата,ама преди 1 час жената отгоре дойде и ми каза,че някъкъв прилеп бебе се е разкарвал по главата и.Иначе идеите като за шега са добри,но не може да няма някъкъв начин,сериозен разбира се за премахване.Между другото църкат много гадно. Това за генератора е идея,но съм много далече от истината. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 0:44 Заглавие: за разсейване |
|
|
| коцев написа: | Ако можеш малко птичи грип да им пуснеш отнякъде белким изпукат  | Между другото,Коцев,грипа при прилепите не е птичи,а прилепичи. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
инж.Васил Сапунджиев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 7:04 Заглавие: |
|
|
Говоря сериозно! Опитай да сложиш една лампа от 15W до гнездото им през нощта. Те не обичат светлината! Би трябвало да се махнат. _________________ Ако човек се напъва упорито, все нещо ще излезе на бял свят! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 8:29 Заглавие: |
|
|
| showMANiak написа: | Я измислете и електронен "лек" и за хлебарки  |
Стриктна хигиена и периодично третиране с препарати против тези гадове.След като затулиш дупките от където могат да влизат разни фуги и така нататък може да изчезнат.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|