|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 14:08 Заглавие: |
|
|
Аз на моите години вече достигнах до мнението че всяка жаба трябва да си знае гьола или иначе казано да постъпваме както на запад .За всяко нещо си има специалисти. Ето тази сутрин си занесох домашния компютър да му сменят вентиланорчето че вече едвам тръгва и бръмчи. И там първо ми се изсмяха защо аз не си го сменя било елементарна работа. Казах им плащам си но да го сменя човек който знае как. Отвориха го но се оказа че модела е стар и новите вентилатори са с друго захващане и се наложи преработка. Накрая платих 9.50 за вентилатора и 2 лв за смяната.Така че за 2лв аз да се цънцаря няма никога. Нека всеки си разбира от работата. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
alfa Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 17:48 Заглавие: |
|
|
| Sharo написа: |
@weso: Ами за това не си станал милионер. А и в случая не говорех за телевизор...и, хм, да за 10минути мога да отворя и затворя телевизор. Но бързата работа е срам за майстора, забравих. А ти явно бая си измършавял от глад, щом само пари са ти в главата. Има една приказка за кучето (шаро) дето си гони опашката, може и да ти я разкажа ако не я знаеш. В случая ще ти е полезна. И не работя без пари, но на приятел не отказвам помощ. За разлика от тебе (щото сиренето било с пари). Моя труд и знания за си оценени, не се оплаквам, за разлика от тебе - горкия неоценен гений. Това твоето малко прилича на селски тарикатлък - да не се минеш малко, ако споделиш. Ама ти е простено...
|
Що за темерутщина?  |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 20:22 Заглавие: |
|
|
Явно Шаро се нашари и си бие сам шамари  |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 20:34 Заглавие: |
|
|
Шаро ясно е, че не ме познаваш и не знаеш кой съм и какво мога и колко работа имам .Ако се потрудиш да попиташ ще научиш ,че не съм неизвестен и не се крия. Така, че това ти е простено, но тарикатлъка от село е твой щото ще ти се да вземеш ама не и да дадеш. Аз достатъчно много давам и време и знания ,но(?) има на кой. Всеки случай не на такъв като теб. Приятелите и колегите много добре ме познават и знаят ,че на мен винаги може да се разчита ,но ТИ НЕ МЕ ПОЗНАВАШ. Когато почнеш да мислиш със главата си, а не с топчето в нея тогава се опитай да разбереш кой съм.  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 20:51 Заглавие: |
|
|
Вярно, че е раздел Общи приказки - Just talking но темата нещо се изколцати.
Нека да се спазва добрия тон и с по-малко надувки, моля. |
|
|
 |
Sharo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 23:37 Заглавие: |
|
|
@Весо, познавам те колкото и ти мен. Не знаеш също аз колко работа имам и какво мога. Та като взимам оттук, замисли се че давам нещо другаде. Не седя да дрънкам "Няма да ти кажа какъв ти е проблема, за да те съдера като ми паднеш", а гледам да помогна с каквото мога...дори и на непознат (за разлика от тебе явно).
@алфа: каквото се обадило....
Както и да е, тука доста се отклонихме. Исках само да благодаря на хората, които не са на мнението на весо.
п.п. и весо, не се правя на модератор, ама има бутон "edit"  |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 23:21 Заглавие: |
|
|
За всички колеги.
Горе долу е ясно кой е в бизнеса и кой е "СИВ"
Нека да не ми се сърдят,но на колеги които са "новобранци",и "СИВИ",трудно помагам!!!!
Или задавайте читави въпроси,или четете!!!!!!Има търсачки!!!!!Има архив!!!!!
Преди да попитате,направете си труда да потърсите!!!!!!!!!!!
не сме длъжни да отговаряме на въпроси които имат хиляди отговори в нета!!!!!
НЕ САМО ВАШЕТО ВРЕМЕ Е ЦЕННО!!!!!!!!!! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 11:29 Заглавие: |
|
|
[quote="Филипов"]
Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка.
Ако двамата имаме по една идея или информация и ги разменим, всеки ще има по две!
Като гледам, тук се съдържа отговора на полемиката която се води.
Но при условието всеки да дава по една ябълка, иначе не става. _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 11:42 Заглавие: |
|
|
| "Хубавите ябълки - прасетата ги ядат." |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|