Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

отностно едно PS

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
emo_bg
Гост

МнениеПуснато на: Съб Сеп 04, 2004 9:42    Заглавие: отностно едно PS Отговорете с цитат

Здравеите,съвсем наскоро със съседа ми си направихме една мрежа като са връзка със интернет ползваме една стара бракма която обаче върши работа разбира се.Проблема е в това че този месец получих не малка сметка за тока и си мисля че това може да е от това че сървъра ми е включен почти постоянно.Не разбирам от електротехника и електроника затова ви моля да ми кажете това възможно ли е?каква е консумацията на компютъра като се има предвид че няма монитор.И как мога да изчисля каква е сумата която плащам за него като работи нон-стоп.Надявам се да ми помогнете!
Върнете се в началото
ФОРМАТЦЕВТ
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Лясковец BG

МнениеПуснато на: Съб Сеп 04, 2004 10:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Ами при средна консумация от 200 вата за един месец прави около 24.48 лева
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
zenek
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Сеп 09, 2004 12:34    Заглавие: Re: отностно едно PS Отговорете с цитат

emo_bg написа:
И как мога да изчисля каква е сумата която плащам за него като работи нон-стоп.Надявам се да ми помогнете!

Погледни този линк.
Грубо казано, едно старо рутерче харчи към 6-7лв на месец при 24/7 работа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети