| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
radista Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 9:55 Заглавие: TV Tuner.... |
|
|
Сложих TV tuner,но имам проблем при записа.Видео сигнала се записва идеално,но Аудио-то го няма.Къде ли може да съм сгрешил?!?!? _________________ " За объркване на живота е нужен компютър " |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 10:27 Заглавие: |
|
|
Първо преинсталирай драйверите защото те често не са коректно инсталирани, после виж в кой вход на звуковата карта си включил тунера и накрая си виж настройките и на двата миксера, volume control и recording control. _________________ home studio |
|
|
 |
radista Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 10:43 Заглавие: |
|
|
Мисля,че проблема не е в драйверите понеже,когато гледам дадена ТВ програма всичко е идеално.Включвам на запис и тогава аудиото не се записва. _________________ " За объркване на живота е нужен компютър " |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 11:43 Заглавие: |
|
|
| guitman написа: | | после виж в кой вход на звуковата карта си включил тунера и накрая си виж настройките и на двата миксера, volume control и recording control. |
В recording control отметката трябва да е на входа в който е включен тунера. _________________ home studio |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 11:47 Заглавие: |
|
|
| Освен това и в настройките на самата програма за запис (на тунера) трябва да се укаже че искаш да записваш и звук, поне на 2-3 които съм гледал е така. |
|
|
 |
|