| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 0:22 Заглавие: PANASONIC TX-32DK20D СЛЕД 20 МИНУТИ ДАВА ЧЕРТА И ИЗКЛЮЧВА |
|
|
Колего моля за помощ:-) телевизора е 100 херцов и след 20-30 мин работа дав ачерта и след малко защитата изклкючва.слад като се пусне наново телевизора пак тръгва и пак така се пуска на произволни интервали от време.Моля ако няко йма схемата или някаква идея да ми помогне.пощата ми е [email protected]
Blagodarq predwaritelno:-)) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 9:46 Заглавие: |
|
|
Погледни след малко това в пощата ще свърши ли работа.
Успех ! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 10:14 Заглавие: |
|
|
Купи си един замръзяващ спрей .В такива случаи въши добра работа. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 13:35 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: | Погледни след малко това в пощата ще свърши ли работа.
Успех ! |
Благодаря много на колегата ама май тази схема няма да ми свърши работа понеже моя телевизор е 100 херца а този дето ми прати е 50 херца.
За спрея замръзяващия незнам защо ми е ама предполагам че искате да видя дали някой чип не прегрява и да запушва,може и това да пробвам да приемам и ако някой има и други идеи:-))) |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 13:45 Заглавие: |
|
|
Идей да искаш .Кадровия растер ли изчезва.Слагай осцилоскопа да разбереш - импулса от генератора или самото крайно стъпало се срива.Това че е 100 Hz е за изображението генераторите са си стандартни. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 18:26 Заглавие: |
|
|
Замръзяващия спреи е и за кондензатори ,а аз мисля че проблема е в тях . _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 10:26 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | | Замръзяващия спреи е и за кондензатори ,а аз мисля че проблема е в тях . |
Колеги работата се оказа от кинескопа зелената пушка има утечка и като намалих скиина взе да не изключва защитата на захранването но кинескопа позеленява
някой недобросъвестни колеги са сложили намотка на ТХО само и само да разделят галванично отоплението от маса ама това решило проблема само за месец.а телевизора продаден от втора употреба на хората за 450 лева направо пладнешки обир:-(ама няма какво да се направи при тази учечка незнам регенерат дали би помогнал? |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 11:36 Заглавие: |
|
|
Пробвай с регенерация,макар ,че при мен такива телевизори с допълнителна намотка за отопление,рядко се получава.Просто кинескопа се е изчерпал.По всяка вероятност доп.намотка дава по голямо U за отопление и си отива кинескопа.
Да не говорим ,че на ПАНАСОНИК ,са им лабави кинескопите
Но ,опитай. _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
|