|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Pavlin Tod Sulev Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 6:29 Заглавие: Аз съм този със двете ризи, и аз съм със Всички вас. |
|
|
Българите винаги сме били една от най кадърннита и умна нация но
това че несме зговорни , и всеки дърпа чергата за да се завие, сме на
това дередже. Ще дам всичко от мене за да помогна на всеки от вас.
Моя девиз е: Какво е да бъдеш човек.! В смисъл.
Когато нямаш какво да губиш, можеш да рискуваш всичко което имаш. Oт забранените нешта човек решава как да променя живота си. И колкото повече свобода получава, толкова по-щастлив се чувства, свободата има невероятно висока цена.
П.Пс
Парадоксалното развитие на човека е,остроумна пледоария в защита на индивидуалната идентичност.
Pavlin Tod Sulev _________________ Занимавам се със ремонт на всякакъв вид електронна апаратура- : разкодирани,програмиране,ремонт GSM,Audio decode. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 8:10 Заглавие: |
|
|
Хубави думи но в контекста на какво ??? Такива теми може в раздела "общи приказки" _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 13:39 Заглавие: |
|
|
Философски погледнато sacho иска да каже, че е човек с две ризи (има потенциал) и, че би желал да сподели поне едната с останалите. Не е лошо. Най малкото повечето участници във форума го правят. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|