| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 13:39 Заглавие: за регистрите в windows ??? |
|
|
| Здравейте,може ли някой да ми обясни как мога да си почистя регистрите в windows XP.Примерно след като съм инсталирал някоя trial програма след изтичане на срока да мога да си я инсталирам пак.След новата инсталация ми съобщава че е изтекъл срока.Може ли да ми препоръчате читави програми,или ако може ръчно изтриване.Благодаря Ви. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
alexst Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 18:22 Заглавие: |
|
|
По принцип можеш да ползваш CCleaner http://www.ccleaner.com/ за почистване на registry-то. Друг вариант е да си направиш backup преди да инсталираш, да го restore-неш и да преинсталираш програмата - но това не го препоръчвам. Имай в предвид, че такива записи са скрити дълбоко в регистрите и обикновено никоя програма от тип "registry cleaner" няма да махне съответния запис защото е маскиран като някакъв системен ключ за това ти препоръчвам да си дръпнеш RegMon от http://www.sysinternals.com/Utilities/Regmon.html - тази програмка ще ти каже какво точно се чете от регистрите в реално време и можеш да филтрираш резултатите така че да виждаш само програмата която те интересува. Аз така съм "оправил" не една програма но отнема известно време. Успех  |
|
|
 |
YURI Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 18:36 Заглавие: |
|
|
| Пробвай със System Mechnic - аз ги забърсвам с него. |
|