| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
p1nky Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:07 Заглавие: Tv-Въпрос |
|
|
имам телевизор GOLDSTAR проблема е че изгаря едно чипче за звука и телевизора започва да гъгне минимум 4-5-часа трябва да минат докато загрее за да спре да гъгне това го правеше преди на 1-година после на половин а сега на 2-3-месеца и постояно трябва да го сменям та мога ли този чип да го сменя с друг коит да не изгаря посотянно ?!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:21 Заглавие: Re: Tv-Въпрос |
|
|
| p1nky написа: | имам телевизор GOLDSTAR проблема е че изгаря едно чипче за звука и телевизора започва да гъгне минимум 4-5-часа трябва да минат докато загрее за да спре да гъгне това го правеше преди на 1-година после на половин а сега на 2-3-месеца и постояно трябва да го сменям та мога ли този чип да го сменя с друг коит да не изгаря посотянно ?!  |
Фирмата GOLDSTAR е произвела до сега само един телевизор и той е твоя да знаеш _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:21 Заглавие: Re: Tv-Въпрос |
|
|
| p1nky написа: | имам телевизор GOLDSTAR проблема е че изгаря едно чипче за звука и телевизора започва да гъгне минимум 4-5-часа трябва да минат докато загрее за да спре да гъгне това го правеше преди на 1-година после на половин а сега на 2-3-месеца и постояно трябва да го сменям та мога ли този чип да го сменя с друг коит да не изгаря посотянно ?!  |
Фирмата GOLDSTAR е произвела до сега само един телевизор и той е твоя да знаеш _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
p1nky Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:43 Заглавие: |
|
|
| да и тои е точно моя неми са прави на много знаещ шот доколкот виждаш аз неразбирам много много затова питам и само знам марката на телевизора в началния стадии на техник съм такава ми е професията и сега уча така че без подигравки ако може |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:50 Заглавие: |
|
|
| p1nky написа: | | да и тои е точно моя неми са прави на много знаещ шот доколкот виждаш аз неразбирам много много затова питам и само знам марката на телевизора в началния стадии на техник съм такава ми е професията и сега уча така че без подигравки ако може |
точно за това говоря в началото на форума има правила за създаване ана тема или в техникума вече не ви учат и да четете вероятно.Първо прочети какво трябва да пишеш па тогава ми образувай изречения  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:50 Заглавие: |
|
|
| Не знам какъв е чипа,ама вземи и смени всички електролитни кондензатори около него. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:57 Заглавие: |
|
|
| p1nky написа: | | да и тои е точно моя неми са прави на много знаещ шот доколкот виждаш аз неразбирам много много затова питам и само знам марката на телевизора в началния стадии на техник съм такава ми е професията и сега уча така че без подигравки ако може | Боже боже колко мъка има на тоя сят боже да се чудиш да се смеееш ли да плачеш ли С една дума пораснаха пилци пр...ха квачки Време е за катинара |
|
|
 |
p1nky Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:59 Заглавие: |
|
|
правилата съм ги прочел много добре така че няма кффо да говоря ако имах поече информация за телевизора щях да дам но все пак 10я на човека коит се опита да помогне с нещо...  |
|
|
 |
p1nky Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 22:02 Заглавие: |
|
|
| винаги са намери по някои смотан в форумите |
|
|
 |
amv Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 22:20 Заглавие: |
|
|
За да ти гори "чипчето" има повярвай ми десетки причини.За да искаш някой да ти помогне,трябва да се отнасяш със уважение към него.
Не ми се сърди но БАЙ ТИШАН е доста по-напред със материала от теб.
Ако мислиш да участваш в този форум за напред ,намери друг език за общуване
 |
|
|
 |
|