| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 10:45 Заглавие: Процесор за ORION TMP87CH33N3033 |
|
|
Колко ли струва такъв процесор и има ли от къде да си го купя.??
TMP87CH33N3033 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 14:55 Заглавие: |
|
|
| В АСВО е обвен на цена 52.68лв,но нямат бройка. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 15:31 Заглавие: |
|
|
Значи разкулачвам телевизора тогава. 52 лв са си половин телевизор  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 19:42 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Значи разкулачвам телевизора тогава. 52 лв са си половин телевизор  |
Не бързай да разкулачваш телевизора, почакай аз да проверя, защото ми се струва, че го имам този процесор. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 20:37 Заглавие: |
|
|
Е ще почакам тогава три-четири месеца преди да му видя сметката.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 05, 2006 1:27 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Е ще почакам тогава три-четири месеца преди да му видя сметката.  |
Колега Коцев, аз искам да ти помогна съвсем безвъзмездно, а ти се бъзикаш с мен. Всичките ли от НБС-СЕТ сте такива "майтапчии"?
Специално за теб отворих днес сервиза и проверих какъв Орионски процесор имам. Оказа се че е точно като този, който ти търсиш, но последните му цифри (записа) е 3121. Ако мислиш, че ще ти свърши работа - твой е, на мен не ми трябва. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 05, 2006 9:28 Заглавие: |
|
|
Токио няма майтап в тая работа .Просто и аз много не бързам да разкулачвам каквото и да е било защото по закона на Мърфи тъкмо нещо разкулача и тогава баш ми потрябва. Склада съм го напълнил с какво ли не така че имах в предвид да го оставя там да отлежи няколко месеца . Аз вече го купих телевизора за 30лв така че имам време да чакам Пък и Рибарица 2006т наближава.Остават си някакви два месеца  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|