|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 0:01 Заглавие: |
|
|
Продавам един лаптоп на части. Утре ще погледна дали има такова чудо в него. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DreX Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 14:29 Заглавие: |
|
|
да попитам ... че и аз съм в същото положение ... или почти същото ..
на лаптопа му я няма кутийката с преходика за харда и нямам от къде да намеря ... ето кво преставлява
http://store2.data.bg/drex/temp/LaptopHDD/
какво да търся .. като не знам и как се казва гадостта ...
мерси  |
|
|
 |
vladont Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 15:23 Заглавие: re |
|
|
| DreX написа: | да попитам ... че и аз съм в същото положение ... или почти същото ..
на лаптопа му я няма кутийката с преходика за харда и нямам от къде да намеря ... ето кво преставлява
мерси  |
по снимките неможах да видя какво производство е лаптопа, по принцип нещото което ти трябва се казва HDD CADDY,
тъй като за моя лаптоп неможах да намеря, през www.k1-bg.com
поръчах конектора, от един менюал намерих на кой пин какъв сигнал излиза и поръчах мини платка на което да се запои от едната страна конектора, а от другата страна плосък кабел за 2,5" диск.
все пак този лаптоп ми изглежда доста масов и ми прилича на компак, така че уточни модела и търси въпросното HDD Caddy. |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 22:09 Заглавие: |
|
|
Намира ми се това, ако на някой му върши работа:
Едит 14/03/2007 - коригирани връзки _________________ -= All our life, we are beta testers =-
Последната промяна е направена от Private на Сря Мар 14, 2007 20:42; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 13:16 Заглавие: Re: re |
|
|
| vladont написа: | | DreX написа: | да попитам ... че и аз съм в същото положение ... или почти същото ..
мерси  |
по снимките неможах да видя какво производство е лаптопа, по принцип нещото което ти трябва се казва HDD CADDY,
тъй като за моя лаптоп неможах да намеря, през www.k1-bg.com
поръчах конектора, от един менюал намерих на кой пин какъв сигнал излиза и поръчах мини платка на което да се запои от едната страна конектора, а от другата страна плосък кабел за 2,5" диск.
все пак този лаптоп ми изглежда доста масов и ми прилича на компак, така че уточни модела и търси въпросното HDD Caddy. |
Марката е Clevo модел 980, доста рядък и в нета няма почти нищо за него .. но се надявам да има някаква взаимозаменяемост м/у марките и сигурно ще трябва да мина 2рия вариант с конектора,платките и т.н. мерси за информацията .... |
|
|
 |
DreX Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 14:36 Заглавие: |
|
|
| Private написа: | Намира ми се това, ако на някой му върши работа:
 |
ами нещо подобно е ... трябва да го видя че на снимка трудно може да прецени човек. Колко пари му искаш ? пиши на [email protected] и да не стане ше го взема да имам някава мостра поне че не ми се разглобява лаптоп сега  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|