|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
doktora Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 18:18 Заглавие: |
|
|
| ilian_cho написа: | | BRUM-е пак казвам, че става въпрос за усилвател QUAD, с какъвто едно време съм се занимавал много. ТА по този повод (тъй като са ми останали няколко готови платки) реших просто да помогна на човека като безвъзмездно си предложа услугите, защото отдавна съм спрял да се занимавам с такива неща и тия платки не ми трябват. Що се отнася до твоето смятане-мисля, че се разбрахме. А за зарличните класове усилватели-може би 2000 или 2001 пуснахме истински D клас. Така, че да не говориме по принцип. |
Ако мойе да ми дадете на мен печатния оригинал, ще съм ви благодарен  _________________ Живота е игра,бъди игач, а не играчка!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 21:59 Заглавие: |
|
|
Споровете на тема усилватели , QUAD 405-2 , клас А , Клас Б , посока на кабелите и т.н. най-добре в bgaudio.com . Мисля че имам протелски файл на 405 . Ако представлява интерес ще го пратя |
|
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 22:26 Заглавие: |
|
|
Пусни го като Attach или във файлообменника, че сега ще се почне едно искане за всеки случай пусни и линк към файловете във файлообменника за да може и най - големия индианец да се справи. ( нищо лично - и аз се включвам в групата на индианците)
Ми както е тръгнало прати я и тук: [email protected] _________________ eng. M.Gelkov
Последната промяна е направена от gelkov на Чет Мар 02, 2006 21:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
brum Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 9:32 Заглавие: |
|
|
| toltec написа: | ... най-добре в bgaudio.com . ... |
bgaudio.org |
|
|
 |
doktora Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 17:30 Заглавие: |
|
|
| toltec написа: | Споровете на тема усилватели , QUAD 405-2 , клас А , Клас Б , посока на кабелите и т.н. най-добре в bgaudio.com . Мисля че имам протелски файл на 405 . Ако представлява интерес ще го пратя |
Ами ще съм ти блкагодарен, ако ми я пратиш на [email protected] или я качиш тука някъде:) _________________ Живота е игра,бъди игач, а не играчка!! |
|
|
 |
Sony_ Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 20:05 Заглавие: |
|
|
[email protected]
PS ilian_cho - какво стана с платките? не получи ли ЛС-тата? _________________ Родили сме се уморени, живеем, за да си починем и умираме, за да си починат другите от нас. |
|
|
 |
SNT Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 04, 2006 9:36 Заглавие: |
|
|
| колега би ли ми изпратил имформацията която имаш |
|
|
 |
doktora Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 19:32 Заглавие: |
|
|
| doktora написа: | | toltec написа: | Споровете на тема усилватели , QUAD 405-2 , клас А , Клас Б , посока на кабелите и т.н. най-добре в bgaudio.com . Мисля че имам протелски файл на 405 . Ако представлява интерес ще го пратя |
Ами ще съм ти благодарен, ако ми я пратиш на [email protected] или я качиш тука някъде:) |
_________________ Живота е игра,бъди игач, а не играчка!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|