| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kbachvarov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 12:51 Заглавие: Sang 21'' шаси 12.6 |
|
|
| Шасито е 12.6, контролера е SDA5535 памет 24С04. Интересува ме, дали тази версия на шасито и конторлера се ползва и от друг по-известен производител, например Grundig |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 12:55 Заглавие: |
|
|
Това е шаи на Beko , можеш да го откриеш в най различни телевизори включително и извесни марки. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 13:17 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за инфото! Идеята ми е, че имам универсално ДУ Samsung и се опитвам да го подкарам на TV-то. В документацията на Samsung има двуцифрени кодове на доста марки но няма Beko. Опитах с Grundig, Philips, и други но не става. Пише, че се натиска и се задържа Standby/ON бутона и се въвежда кода за съответния TV, но или аз нещо не го правя както трябва или просто няма такъв код. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 13:26 Заглавие: |
|
|
Напиши какво е дистанционното какво представлява на външен вид и т.н и може би RC ще помогне. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 13:53 Заглавие: |
|
|
kbachvarov, най вероятно нищо няма да стане.
Струва ми се, че в друг форум или тема си написал, че въпросното дистаннционно е от DVD което поддържа различни марки телевизори. Така ли е, или наистина става дума за универсално дистанционно.
Ако е първия случай, проблема е в това, че тези пултове (които са към друга техника и може да се програмират за ТВ) поддържат само най-основните функции на телевизора Р+/-, Vol+/-, Off (обикновенно).
За въпросния телевизор може да опиташ с кодовете на Philips, но големия проблем е че пулта на Sang-a е доста "извратен" - на "стандартните" команди на Philips протокола RC5 са присвоени други значения. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 15:30 Заглавие: |
|
|
Така е, функциите наистина са доста ограничени. Просто искам да намаля броя на ДУ с които се работи. Модела на ДУ-то в момента не го знам, може би по-късно ще го напиша. Благодаря на всички  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 15:52 Заглавие: |
|
|
| Разбирам ти идеята, но този пулт с този телевизор мисля, че няма да се "разберат". |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 12:48 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: | | Напиши какво е дистанционното какво представлява на външен вид и т.н и може би RC ще помогне. |
00012J и е за DVD-R120/121
Ще съм благодарен на всеки, който има инфо за него.
Поздрави  |
|
|
 |
|