|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Тоно Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 14:45 Заглавие: Как мога да разбера дали имам Aux In |
|
|
| Как мога да разбера дали имам Aux In, ако не е изнесен отпред на панела на радио касетофон за кола Blaupnkt. И дали може да се направи такъв ако няма? утре ще мога да дам и модела. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 14:48 Заглавие: Как мога да разбера дали имам Aux In на касетофон за кола |
|
|
| Как мога да разбера дали имам Aux In, ако не е изнесен отпред на панела на радио касетофон за кола Blaupnkt. И дали може да се направи такъв ако няма? утре ще мога да дам и модела. |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 16:00 Заглавие: |
|
|
Може, естествено, да се изведе такъв. Ти освен буксата трябва да имаш и копче AUX- in, чрез което касетофона да започне да получава сигнал от буксата. За да изведеш AUX-а трябва да знаеш къде е входа на крайното НЧ стъпало. Ако там подадеш сигнал от, примерно, дискмен, ше стане работата, ама трябва да има и превключвател. Ако е проблемно намирането на входа може да се подава сигнал на потенциометъра за усилване (обикн. той се поставя именно на входа на крайното стъпало). Абе лесно е, ама май няма да се справиш, свързано е с рязане на писти, тъй че дай го на техник.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|