| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mcgeni Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 15:51 Заглавие: ключ във вид на интеграла но бе да има сапротивле помогнете |
|
|
| здравейте трябва ми клуч който да включва и изключва с една дума реле но да е във вид на интеграла може и оптрон но ми трябва да е без никакво съпротивлени заштото със съпротивление не иска да ми преминава сигнала или как мога да намаля съпротижлението да го докарам на нула на CD4066BCN или някаква такава интеграла |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 16:14 Заглавие: |
|
|
 _________________ Направи нещо идиотоустойчиво и те веднага ще създадат по-съвършен идиот |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 16:38 Заглавие: |
|
|
| mcgeni, напиши какво точно искаш да правиш и какво не се получава според теб. Като пишеш използвай главни букви и препинателни знаци където е необходимо. |
|
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 16:40 Заглавие: Re: ключ във вид на интеграла но бе да има сапротивле помогн |
|
|
| mcgeni написа: | | здравейте трябва ми клуч който да включва и изключва с една дума реле но да е във вид на интеграла може и оптрон но ми трябва да е без никакво съпротивлени заштото със съпротивление не иска да ми преминава сигнала или как мога да намаля съпротижлението да го докарам на нула на CD4066BCN или някаква такава интеграла |
Ми купи си като ти трябва...... _________________ ::: Консултации и ремонти на перални ::: Климатици.ком ::: Статии за климатизация |
|
|
 |
mcgeni Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 16:51 Заглавие: |
|
|
| Трябва ми за да премина интернет, да включва и да изклюва. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 18:00 Заглавие: |
|
|
Тая тема си е за говорилнята и отива там  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
pavelari Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 22:08 Заглавие: Re: ключ във вид на интеграла но бе да има сапротивле помогн |
|
|
| mcgeni написа: | | здравейте трябва ми клуч който да включва и изключва с една дума реле но да е във вид на интеграла може и оптрон но ми трябва да е без никакво съпротивлени заштото със съпротивление не иска да ми преминава сигнала или как мога да намаля съпротижлението да го докарам на нула на CD4066BCN или някаква такава интеграла | Малее ебаси и несвръзаните. Поне като го направиш го патентовай:) |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 22:30 Заглавие: |
|
|
| mcgeni написа: | | Трябва ми за да премина интернет, да включва и да изклюва. | Имаш ли си идея каква е честотната лента на 100Base-T ?
Тия решения с back-up на канала (предполагам за това ти трябва) се правят софтуерно  _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
|
|
 |
|