|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 0:04 Заглавие: Панел за касетофон SONY XR-C5300RV |
|
|
Така ,когато купих колата (преди около 3 години) с нея имаше касетофон, но нямаше панел когато попитах тогавашния собственик каде е панела тои каза, вкъщи е ще ти го донеса другия път добре ама не го донесе после покраи всички проблеми с прехвурлянето го попитах пак тои пак започна да се оправдава обади се на някакъв които го бил взел започнаха да говорят на турски и в краина сметка каза че го е загубил .Аз си сложих друг касетофон скоито съм и досега .Мисля че вече модела му е остарял, но някои ако има изгорял касетофон и да не му трябва панела може да се спазарим
извинете че ви занимавм с глупости ,но не искам да си мислите, че е краден поне не от мен  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dobri_dojeee Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 21:50 Заглавие: |
|
|
имам панел за SONY XR-C5300R ако става може да се договорим за цена. _________________ Човек се учи цял живот |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 10, 2006 0:28 Заглавие: |
|
|
| кажи ми колко пари му търсиш? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|