| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nik_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 11, 2006 8:51 Заглавие: Въпрос за бутона "INTRO" |
|
|
| Здравейте, купих си аудиоуредба с един диск CD и две касети на старо без упътване. Повечето бутони и клавиши ги разгадах за какво служат. Мъчи ме един бутон - "INTRO" пише на него. И да го натискам и да го отпускам няма никаква реакция от страна на аудиоуредбата. Кажете ми моля, за какво служи този бутон, тъй като се съмнявам, че при мен той е повреден и тази функция не ми работи. Благодаря за отговора предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 11, 2006 9:44 Заглавие: |
|
|
На мойта уредба като го цъкнеш и ти пуска по 10 секунди от всяка песен на диска _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Nik_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 11, 2006 13:35 Заглавие: |
|
|
| При мен това прослушване по 10 сек. от всяка песен от CD-то го прави бутона "SСAN" . А бутона ми "INTRO" би трябвало да прави нещо друго, но не знам какво. Благодаря ти все пак за отговора. Желая ти всичко най-хубаво. |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 11, 2006 20:18 Заглавие: |
|
|
на някои уредби които са с голям дисплей се ползва за рекламно светллинно шоу когато системата е в стендбай .. _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
Nik_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 15:19 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ти колега sheki. Това е било. Пробвах най-различни варианти да го натискам това копче в различни комбинации, но въобще не ми дойде наум да го натисна в режим "STANDBY". Благодаря ти още веднъж и ти желая всичко най-хубаво. |
|
|
 |
|