| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PROfile Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 11, 2006 15:32 Заглавие: сервизно меню за шаси tmb 557a |
|
|
Накой да знае как се влиза в сервизно меню на тв. PACIFIC ptv141
шаси tmb 557a mcu mhf195c30ecf009c video-stv2246 и как се променят настр. за 5.5 и 6.5
Благодаря предварително ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 11, 2006 19:13 Заглавие: |
|
|
Погледнете си пощата,преди всички опити запишете си паметта,влизането в сервиз става след като разредите кондезатора в захранването на паметта.Не знам дали е възможно да се постигне едновременно DK и BG. _________________ Димитър |
|
|
 |
Александър Боцев Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 9:32 Заглавие: |
|
|
Моля, изпратете ми и на мен същата инфорнация. Обещавам да кажа дали е възможно едновременно постигане и на B/G i D/K!
Благодаря ви предварително! _________________ Какви изнедади крият некои техники! |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 10:00 Заглавие: |
|
|
Изпратих Ви го,непременно запишете паметта преди да правите нещо. _________________ Димитър |
|
|
 |
Александър Боцев Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 15:53 Заглавие: |
|
|
Благодаря за инфото! Намерих читав думп за тоя телевизор, но наистина не може да се пусне едновременно B/G и D/K, т.е. да може да се превключват от менюто или да работи едновременно и на двата. Единствение начин е като се пуснe на 5.5 Mhz/или 6.5 Mhz/ и да се постави тризводна приставка звук, закачена на изхода за демодулиран видеосигнал /13 краче/ на STV2246H. Звука става приличен за програмите с приставката.
Явно процесора не позволява от менюто да се управлява двата стандарта за звук, пробвах различни дъмпове, но с нито един не се появи такава точка в менюто за настройка. Остава единствено проблема че телевизора е само с дециметров диапазон...  _________________ Какви изнедади крият некои техники! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 22:17 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | Да вдигна темата със същия въпрос. Същото чудо чака и при мен.
Сервизът Vol- + 6 - Init до 91 !! Vol- + 9 другите неща. |
Филипов пратих ти нещо-пробвай няма да навреди ако налееш бинчето за проба.а и пробвай по текстовия _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|