| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 11, 2006 18:41 Заглавие: Програма за обработка на снимки |
|
|
Колеги кажете ми една програма за обработка на снимки,която върши добра работа и не е демо или платена версия.Adobe photoshop и ACDSEE ми идват доста тежки на компютъра,а пък и не мога да ги накарам да работят като хората. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tchav Опитен потребител

|
|
|
 |
pexli Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 10:45 Заглавие: |
|
|
| ACDSee 7or 8 която намериш из нета и разбира се Фотошоп. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 11:11 Заглавие: Re: Програма за обработка на снимки |
|
|
pexli,
| tehnica написа: | | ...Adobe photoshop и ACDSEE ми идват доста тежки на компютъра.... |  |
|
|
 |
Chelsea_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 11:54 Заглавие: |
|
|
| Опитай и xnview 1.82,има я в нета и е free.Много съм доволен! |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 17:15 Заглавие: Програма за обработка на снимки |
|
|
Програмата сега я инсталирах и на пръв поглед никак не е лоша,а колкото за това,че си служил в Елхово-е сега всички знаем,че не си човек с връзки. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 21:02 Заглавие: |
|
|
tchav kоя година си служил в Елхово .Аз 87 ,88шест месеца школа в Ямбол и 89 се уволних в Елхово . Беше страхотно  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 0:20 Заглавие: |
|
|
http://www.irfanview.com/
поддържа всякакви стандарти /и то с plug-in, за да не се затормозява машинката- което ти трябва- това слагаш/, има дори на български, безплатна е, а възможностите- невероятни.
Използвал съм я на P2/233.......  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
pexli Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 10:42 Заглавие: Re: Програма за обработка на снимки |
|
|
| RC написа: | pexli,
| tehnica написа: | | ...Adobe photoshop и ACDSEE ми идват доста тежки на компютъра.... |  |
Photoshop-a да наистина е тежък,но за професионални цели е перфектен,а ACDSee не мисля че е тежка.Преди време я карах на 1,1GHs i 512 ram работеше перфектно. |
|
|
 |
irc.bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 11:59 Заглавие: Re: Програма за обработка на снимки |
|
|
| pexli написа: | | RC написа: | pexli,
Photoshop-a да наистина е тежък,но за професионални цели е перфектен,а ACDSee не мисля че е тежка.Преди време я карах на 1,1GHs i 512 ram работеше перфектно. |
мале мале човек все пак има 512 рам тоя 1,1 предсатависи човека има 256 или 128 или 64 зависи на къв комп ползва ти ми говориш не тварела 512 рам...... помисли малко преди да пишеш _________________ Тичай след мене а аз ще те настигна
 |
|
|
 |
|