| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nik_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 15:36 Заглавие: Въпрос за функция "PROGRESSIVE SCAN" на DVD |
|
|
| Може ли да ми обясните каква е тази функция "PROGRESSIVE SCAN-Funktion " която имам на DVD-то си, какво извършва и как да я ползвам. Питах в магазина "Зора" откъдето купих DVD-то си, но там нищо не знаят по този въпрос. Благодаря ви за отговора предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 15:44 Заглавие: |
|
|
Само на телевизор който поддържа такава развивка (всеки следващ ред последователно).
Пусни едно търсене във форума, а и в книжката на самото DVD би трябвало да се споменава (дано магазина ЗОРА да не е икономисал и в това).  |
|
|
 |
Nik_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 19:52 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ти колега RC. Телевизора ми не поддържа такава развивка, за това и не съм разбирал каква е тази функция. Благодаря ти още веднъж за отговора и ти желая всичко най-хубаво. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 21:39 Заглавие: |
|
|
| С такава развивка работят компютърните монитори, а съм чувал че някои DVD та имат изход за към такива, и тогава може би трябва да се ползва тази опция. |
|
|
 |
Nik_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 16:23 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ти и на теб колега slav4o.com за съпричастието към моите проблеми. Желая ти всичко най-хубаво. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 17:32 Заглавие: |
|
|
| Не може би а със сигурност това е опция за комп. монитор.Изпробвано е. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 17:38 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Не може би а със сигурност това е опция за комп. монитор. |
Т.е. според теб няма телевизори поддържащи Progr. scan ?
Така ли ?  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 18:42 Заглавие: |
|
|
| Не колега не твъдя това.Твърдя,че когато си включиш монитора в двд то си включваш тази функция и тогава всичко е о. к. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 19:02 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Твърдя,че когато си включиш монитора в двд то си включваш тази функция и тогава всичко е о. к. |
Както и да е.
Че този номер помага когато се "омажат" нещата с DVD-то (като по невнимание или неразбиране се превключи и телевизора не поддържа такава развивка) това никой не го оспорва.
Въпроса беше друг. |
|
|
 |
skynet Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2006 20:41 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Не може би а със сигурност това е опция за комп. монитор.Изпробвано е. |
Здравейте,
Темата ме заинтригува и бих искал да попитам : Директно ли се включва към монитора или чрез видеокартата на РС-то.
Освен това някой би ли обяснил може ли и как да включа DVD-to към компа така че да се гледат филми на монитора
Картата ми е ATI с ТВ изход и вход, а на DVD-то имам куплунг S-видео и само видео на чинч букса и Скарт.
Благодаря предварително на всички.
Поздрави _________________ Помогни на достатъчно хора да получат това, което те искат
и ще получиш всичко, което ти поискаш. |
|
|
 |
|