| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 13:46 Заглавие: Спешно се нуждая от подробна таблица за намиране на оригинал |
|
|
Спешно се нуждая от подробна таблица за намиране на оригинал на функция, при зададен образ. В интернет намерих доста такива таблици, но всичките съдържат най-необходимите функции, т.е. не са достатъчно подробни - 20-30 функции. Чувал съм че съществъва руска книжка, която е доста подробна. Ако някой се сеща за заглавието, нека да сподели. Приемам всякакъв вид източник на информация. Благодаря. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Sharo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 14:44 Заглавие: |
|
|
| За каква трансформация ти трябва? |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 16:04 Заглавие: |
|
|
Лапласово преобразувание на непрекъснати функции, понеже има и на дискретни. Дано съм те разбрал какво питаш. _________________
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 21:04 Заглавие: |
|
|
Ле-ле ...Това е много сложно бе ...  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 22:49 Заглавие: |
|
|
| Emil Evtimov написа: | Ле-ле ...Това е много сложно бе ...  |
Сложно е като го гледаш от математична страна, но не и от практична.
Преди известно време и аз така си виках. Казвах си: "Това не е разбираемо и никога няма да узная за какво става дума". Всичко това бе когато се учеше математически материята - ни знаеш що е това, ни за какво би послужило,абе пълна мъгла. След време обаче тази матеря започна да се прилаги в реалните обекти(системи) и нещата прозряха напълно. Все пак нека блогадаря и на проф. Лалов и П.Доковски от МГУ, който имат огромен принос за познанията ми. _________________
|
|
 |
Sharo Опитен потребител

|
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 16:07 Заглавие: |
|
|
| Sharo написа: |
Ще си изкопая учебника и ще ти сканирам страниците.
|
Ако ще скнираш от учебник, то тогава ми се струва, че няама да са никак подробни преобразуванията. И аз разполагам с 4-5 източника (книги, учебници, pdf-та) на такива, но съдържат само най-основните. Струва ми се, че по-добре да не си губиш времето в търсене и снимане. Знам за руска книжка, която е сепециализирана само за такъв вид преобразувания. Именно тя ще ми свърши работа. Професора вече е пенсиониран и нямам възможност да го питам за заглавието. _________________
|
|
 |
|