| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 22:04 Заглавие: Проблем със субтитрите. |
|
|
Колеги, имам видеокарта GeForce4 MX 440 и след поредната преинсталация на драйвери и кодеци не мога да ползвам TV-Outa на картата. Проблема е следния. Ако избера режим "clone" на телевизора се появява черния правоъгълник но няма видеоизображение а само субтитри. Ако избера режим "Dualwiew" на телевизора излиза само тапета на Window-са и нищо друго. Филмите гледам със BSPlayer, но опитах и с Кристал и проблема е същия. Преди време пак имах същия проблем и някакси успях да се справя но сега зациклих и нищо не става. Моля помогнете. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 22:22 Заглавие: Re: Проблем със субтитрите. |
|
|
Изпадал съм в същото положение. На диска придружаващ видеокартата имаше две версии драйвери за този модел, с едната версия бяха точно същите проблеми, а с по-старата всичко си беше наред. По принцип ако си поиграеш в опциите на Overlay контрола ще изкараш и картината и субтитрите, но при зареждането на филма веднага се влючва на full screen било то на монитора или на телевизора. А напоследък съм с версия 77.72 и всичко е тип-топ. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 23:23 Заглавие: |
|
|
а със уиндоуския преар излиза ли ти картина ? или с уиндоус медиа плеер класика който се инсталира с k-lite ? _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
Bily Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2006 21:24 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
за nVidia настройките са следните:
оставяте "Display mode" на "clone"
в същото меню отивате на подменю "Full screen Video" и на "Full screen device" избирате "Secondary display" (TV-Out-a ви е "Secondary display" нали?) потвърждавате с ОК
и пробвате.
това трябва да е.
Успех _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 0:12 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговорите и напътствията ви ще опитам всички съвети и ще докладвам. Засега успявам да изкарам картина на FulScreen но без субтитри на телевизора. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 0:27 Заглавие: |
|
|
| Добри написа: | | Благодаря за отговорите и напътствията ви ще опитам всички съвети и ще докладвам. Засега успявам да изкарам картина на FulScreen но без субтитри на телевизора. |
ако си с БС плеер нормално .. в самата програма се прави една настройка .. нещо относно овърлея беше , но не я ползвам и не мога да ти кажа точно къде беше , гледай за дисплей опции евентуално. _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
|