| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Enei Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 0:38 Заглавие: ремонт на хладилник |
|
|
Значи попадна ми едно хладилниче австрииско много дълга марката не ми се изписвше което е със следния проблем - има пробив в камерата - драскотина около 4 мм дълга.. през която е излезло фреончето р 413а.Въпросът ми е за ремонта ремонтира ли се това - предполагам че камерата може да се закърпи хм Al е май или нова да се вземе и хладилника след това да се напълни с фреон .120 литров е(ако това има значение)е .Колко би ми излезнал това и има ли смисъл или по- добре да го зарежа при положение че компресора си му работи при това общото състояние на хладилника е завидно добро ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Enei Нов потребител

Регистриран на: 15 Мар 2006 Мнения: 3 Местожителство: София, Студентски град
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 0:53 Заглавие: това е марката ако има значение |
|
|
QUELLE 019.990 1 е модела
3844 - тук предполагам е закодирана датата на производство, но не знам по какъв начин |
|
|
 |
SNT Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 10:12 Заглавие: |
|
|
С кърпене е "божа работа" за това те съветвам за нов изпарител в провинцията това струва 40 -50лв изпарител зареждане с труд 30-40лв  |
|
|
 |
Enei Нов потребител

Регистриран на: 15 Мар 2006 Мнения: 3 Местожителство: София, Студентски град
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 11:55 Заглавие: М да |
|
|
Горе-долу толкова и очаквах ... ако на някой колега-техничар от София му трябват случайно части за въпросния модел да заповяда - ще му предоставя целия хладилник !безплатно! - предложението важи за около 2-3 дена след koeto хладилника го очаква деня на страшния съд.
P.S. Днес сме 15.03.2006. _________________ Отново аз, пак тук , сега и завинаги. |
|
|
 |
|