|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 13:49 Заглавие: |
|
|
| cdi написа: | | hight_volt_guy написа: | | почти всяка песен от mp3 или cd-то тръгва , но след известно време спира да свири.А как мога да разбера дали лазера се движи до кадето е необходимо |
А брояча за времето продължава ли да отчита след като песента е прекъснала ?? |
ами при мен се получаваше същото но се оказа от лентовия кабел .обърни го обратно да видиш дали има промяна .или купи нов .при мен свири до 8 ма песен и после почва леко насичане и спира с но диск |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hight_volt_guy Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 15:39 Заглавие: |
|
|
може да си прав да е лентовя кабел , защото като го отворих тои беше много лошо преганат.Дано да е това,а да не е нещо по лошо защото честно казано не ми се дават пари за сервиз _________________ не си играй с тока за да не те изиграе той!!!! |
|
|
 |
DAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 16:01 Заглавие: |
|
|
| hight_volt_guy написа: | | може да си прав да е лентовя кабел , защото като го отворих тои беше много лошо преганат.Дано да е това,а да не е нещо по лошо защото честно казано не ми се дават пари за сервиз |
Без коментар.Ние можем и да не ядем.
Едно БЛАГОДАРЯ щеше да изглежда по приятно. _________________ Мери ли го? Мерих го! Смени ли го? Не съм.Смени го! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|