| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 10:42 Заглавие: |
|
|
| Колега "RC" ,Въпросът които бешезададен изискваше прост отговор.Това. което знам по въпросът е:Някои модели DVD имат VGA изход.На отделните крачета на този изход излизат следните сигнали:RGB,верт. синхро,хор.синхро.5волт.На този изход сигналите се появяват само когато от дист. се натисне функцията за прогресивно сканиране.Зада може телевизор да работи с тазифункция трябва да има VGA вход.На колегата"skinet"искам да отговоря че;Връзката DWD монитор е възможна само ако DVD има VGA изход.По всички други изходи тече комплексен Т.В. сигнал.Връзката Т.В. - комп. е възможна ако видео картата има вход за компл.Т.В. сигнал.И още нещо;някои от по старите телевизори не могат да синхронизират при сигнал подаден от комп. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 13:01 Заглавие: |
|
|
pepi_voinishki1957, въпросът наистина изискваше прост отговор.
Уверявам те обаче, че изхода с прогресивно сканиране на DVD-то (когато го има ) няма много общо с VGA. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 13:47 Заглавие: |
|
|
| Колега "RC"може да съм пропуснал нещо .Моля обяснете ми разликата.DVDто на което разглеждах този изход беше KTN но не си спомням точно модела.При всички положения ги има RGB,V иH синхро.Може би липсват "SCL" и "SDA". А тези 5 в. от къде ми хрумнаха.Но не съм се задълбочавал повече.При всички положения тази връзка DVD- МОНитор е безопасна и възможна. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |

|