| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 18:41 Заглавие: Памет за HESS 29" |
|
|
| Колеги,търся дъмп за HESS 29" модел няма,на шасито пише някакъв интернет адрес-http://www.szcando.com--- и надпис KD-065A-PCB.Изпълнен е с STV8203A,ST92T195D7B1,STV2247H и 24С16.ТВ-то тръгва-гасне-тръгва-гасне сам през 5-6 сек. образ има но нищо не действа нито ДУ-то нито бутоните от панела.Също така и корекциите не са в ред.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 19:57 Заглавие: |
|
|
Провери си пощата.
Успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 8:50 Заглавие: |
|
|
Памет и входа в сервиз са в Пощата Ви. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2006 19:04 Заглавие: |
|
|
| Колеги,много интересно се получава със смяна на паметта,ТВ-то започна да работи но няма никакъв звук и е объркал функцийте на бутоните на панела.Отделно от това не мога от сер.режима да оправя корекцийте(или аз не знам как става за което се извинявам)Също така не може да се влезне в менюто за настройки на звука.Бях почти се отказал да се разправям с него и да го връщам когато докараха още един със същите проблеми.Но днес когато пристигна и третия който е бил на ремонт другаде и колегите също са стигнали до това положение-без звук,крив колкото си иска,не съвпадащи функций на панела.Сега трите близнета са при мен с еднакви проблеми и се гледаме,аз тях те мен.Давайте акъл.Благодаря Ви предварително. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2006 19:30 Заглавие: |
|
|
| Според мен имаш нужда само от коректен дъмп. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2006 21:24 Заглавие: |
|
|
| Колега,според мен си до болка прав но въпроса е откъде. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2006 23:10 Заглавие: |
|
|
[email protected] пусни им един мейл на китайците-белким са се смилили и ти пратят запис на това шаси което даже го няма на сайта им  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2006 23:14 Заглавие: |
|
|
| stiyan stoikov написа: | | Колега,според мен си до болка прав но въпроса е откъде. | Качвам ти два бина днес ги пробвах на същия хес и работят но корекциите са си от хардуер те се регулират с ТРИМЕРИ и СЕРВИЗНА ОТВЕРКА ще ги видиш вдясно на радиатора на транзистора за ХО Успех |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 18:21 Заглавие: |
|
|
| Благодаря.Ще пробвам и докладвам в понеделник. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 18:39 Заглавие: |
|
|
Тези HESS-ове ме побъркаха.Смених паметта и тръгна звука,менюто за настройките на същия както и предния панел.Дотук добре но корекцийте вярно са на тримери които регулират в много малки граници.Хоризонталният размер го нагласих някакси с конден. но ъглите не мога да оправя.Прегледах дали няма нещо дефектирало около корек.-нищо неизправно не намерих.Клиента надали ще забележи но аз съм се угледал там и ме дразни много.Ако Ви се намира схема я метнете по пощата да се помъча още малко.
Последната промяна е направена от stiyan stoikov на Пон Мар 20, 2006 18:49; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
|