| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 16:31 Заглавие: |
|
|
Не е от ТХОто защото плавно си регулира напрежението .Натискал съм ги потенциометрите. Аз може би съм си вкарал автогол защото съм сложил транзистор КТ940 и сега току що го сменям с оригинален да видя .Според мен ако е ТХОто то трябва още с пускането като въртя потенциометъра да ми искри а то искри чак след загряване. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vanu Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 15:35 Заглавие: Re: LG NR CB-14F80 шаси 6BZ190-27 схема |
|
|
| коцев написа: | Процесора е ST6387B1/FL1.Проблема ми е че като го пусна да избира не спира на програмите но и тези дето избира са много лоши картината е крива и не се запомнят програмите.Пробвах с друг 5волтов тунер но пак същото.АРУимам 7в.Варикапното стига на крачето на тунера до 22в
Гледам че няма външна памет за да я презапиша.Ако имате схема пратете да се насочвам към нещо. |
|
|
|
 |
vanu Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 15:37 Заглавие: Re: LG NR CB-14F80 шаси 6BZ190-27 схема |
|
|
| коцев написа: | Процесора е ST6387B1/FL1.Проблема ми е че като го пусна да избира не спира на програмите но и тези дето избира са много лоши картината е крива и не се запомнят програмите.Пробвах с друг 5волтов тунер но пак същото.АРУимам 7в.Варикапното стига на крачето на тунера до 22в
Гледам че няма външна памет за да я презапиша.Ако имате схема пратете да се насочвам към нещо. |
Моля за помощ.Имам същия проблем.Мисля ,че схемата ще ми помогне.Благодаря!!! |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 15:43 Заглавие: |
|
|
A на какъв адрес да Ви я изпратя????????? _________________ Димитър |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 22:20 Заглавие: |
|
|
При мен дефекта беше в захранването .След 15-20 минути се променяше и почваше това зъбене и искрене. Извинявам се за пропуска ми да напиша още тогава от какво е бил дефекта.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|