Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Смарт карта на ITV
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nosuch
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 16, 2006 15:44    Заглавие: Смарт карта на ITV Отговорете с цитат

Интересува ме дали някой е успял да клонира смарт картата на ITV. Дали това е възможно. Ако имате информация за тези карти ще съм много благодарен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
AA
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВеликоТърново

МнениеПуснато на: Пет Мар 17, 2006 6:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Има устройство посредством което една карта работи с 4 приемника Оригиналната карта се поставя в него а от него до приемниците трябва кабел с 6 или 4 жила към който се включва допълнителна карта и тя се слага в приемника Подобно устройство има и с обмен по радиоканал - поддържа 3 допълнителни карти За физическо клониране - изработка на друга карта със същия сериен номер поне аз не знам
Върнете се в началото
Данаилов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Мар 17, 2006 21:18    Заглавие: Отговорете с цитат

AA написа:
Има устройство посредством което една карта работи с 4 приемника Оригиналната карта се поставя в него а от него до приемниците трябва кабел с 6 или 4 жила към който се включва допълнителна карта и тя се слага в приемника Подобно устройство има и с обмен по радиоканал - поддържа 3 допълнителни карти За физическо клониране - изработка на друга карта със същия сериен номер поне аз не знам

Дай повече инфо за това.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Съб Мар 18, 2006 2:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Това ме навежда на мисълта (и предварително се извинявам ако въпросът изглежда глупав), но дали не може да се направи приложение от типа клиент-сървър, с цел примерно в един цял жилищен блок с LAN да могат всички семейства да ползват информацията която сървър, снабден с четец и карта, предоставя при поискване от домашните им компютри за емулиране на картата..? Дали е възможно това, или има ограничения откъм време, закъснение, брой четения от картата, etc..?
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Съб Мар 18, 2006 7:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Има си работещи такива шеринг сървъри Връзката е през Internet Ползуват се няколко вида сателитни приемници които имат тази възможност със съответния им софтуер а също и платки Skystar
Върнете се в началото
AA
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 18, 2006 7:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Пропуснах да се регистрирам при предния пост Разбира се освен шеринг сървъра е необходима и сателитна антена настроена към спътника от който ще се приема
Върнете се в началото
AA
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 18, 2006 8:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Данаилов написа:
AA написа:

Дай повече инфо за това.

Каква по конкретна информация Ви интересува? Този сплитер който е с връзката по кабел работи само на CryptoWork и съответно може да се ползува само в системата на ITV Сплитера с радиовръзка може да се препрограмира за различни системи Този с връзка по кабел съм го ползувал с 60 метра кабел и работи От време на време сиистемата забива и трябва да се рестартира но това не е често - конкретната причина не съм търсил - забиванията не са ежедневие Този с радиовръзката е изпробван няколко дни с карта на Bulsatcom и се държи прилично На какво разстояние радиовръзката е стабилна не е експериментирано Работната честота е в обхвата 900MHz
Върнете се в началото
Nosuch
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 18, 2006 12:51    Заглавие: Отговорете с цитат

AA, дай ако можеш по-подробна информация за устройството. Схеми, наименование или поне сайт на който можем да го видим.
Ако някой може да помогне и относно каква информация се комуникира между смарт картата и приемника да пише.
Върнете се в началото
Vladi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Gabrovo

МнениеПуснато на: Съб Мар 18, 2006 13:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Nosuch написа:
AA, дай ако можеш по-подробна информация за устройството. Схеми, наименование или поне сайт на който можем да го видим.
Ако някой може да помогне и относно каква информация се комуникира между смарт картата и приемника да пише.

Напиши в www.google.com cardsplitter или card spliter и разгледай резултатите.
П.С. Ето нагледно да видиш за какво става въпрос.
За ITV няма да върши работа, до колкото прочетох не поддържа Cryptoworks. A за Bulsat предполагам ще стане.
AA
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 19, 2006 19:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Устройството с радиовръзка може да се види на http://www.smartwi.net/
С устройството с връзка с кабели съм се срещал само наживо - нищо като описание не съм срещал
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети